Sygnały - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Sygnały (/Temat-Sygnaly-113412) Strony: 1 2 |
Sygnały - LordBeaK - 03-05-2015 12:15 Witam. Chciałbym zająć się sygnałami binarnymi. Nie wiecie jak mogę to zautomatyzować? Na początku będę je udostępniał na gg. Jeśli ktoś chętny niech pisze pw. lecz potem chcialbym je sprzedawać i nie wiem jak mozna by zrobic jakis automat. RE: Sygnały - Scoobyx - 03-05-2015 12:24 Najlepiej było by chyba stworzyć zamkniętą grupę np. skype/fb i dawać płatny dostęp do niej. RE: Sygnały - LordBeaK - 03-05-2015 12:34 Myslalem tez nad czyms w stylu sybskrypcji sms ale to by bylo trochu drogie. No i nwm czy beda chetni. RE: Sygnały - olekn1 - 03-05-2015 13:31 Kiedyś na konkurencyjnym forum pewna osoba prowadziła sygnały i to wyglądało tak, że były dwie grupy: Abonamentowa - Dostawałeś bota, który sam handlował, jak tylko dostał sygnał od tej osoby. Płaciło się co tydzień. Druga grupa (nie wiem jak to nazwać ) - Było 10 członków w każdej takiej grupie, każdy co tydzień dawał tyle ile chciał kasy i dostawał proporcjonalnie do wpłaty - zyski z jakimś tam procentem dla tej osoby RE: Sygnały - LordBeaK - 03-05-2015 14:34 Myślałem o tym, zeby platnosc byla za kazdy dzien. Np jak ktos ma czas w pon to pisze, wysyla kase a ja wysylam powiedzmy 10 sygnalow. W przypadku akutecznosci mniejszej niz 40% kolejny dzien za darmo. Jak myslicie beda chetni? RE: Sygnały - xTKSD - 03-05-2015 14:57 Jasne, że będą u onomatopei też byli (jak grzybów po deszczu).. Pewnie i teraz, nikt nie sprawdzi twoich archiwalnych osiągów (jeśli ktoś sprawdzi to zadowoli go 10-15 sygnałów wstecz..), a przepraszam-widząc co sprzedajesz to jesteś kolejnym amatorem który przeczytał (dokładnie jak onomatopeja) pierwszy lepszy poradnik przyfarcił i już chce sprzedawać sygnały.. Znów ludzie przewalą kase i będzie jeden wielki płacz.. Tu na forum sie prawie nie udzielam, ale na mc coś pisze i na binarne.com (forum partnerskie, prosze nie bić za link...) Ten sam nick.. RE: Sygnały - LordBeaK - 03-05-2015 15:09 Ekhem. Ja nie sprzedaje jeszcze zadnych sygnalow. Czytaj pan ze zrozumieniem. Mam to w planach. Poza tym nikt nic nie musi prawda? Na razie tak jak mówiłem. Bede podawal darmowe sygnaly na gg. A co do "przyfarcil". To owszem czasami jest to fart ale nie mozesz mnie oceniac po... po niczym. I jeszcze jedno. Czemu wstecz? Kazdy moze je sprawdzic sam piszac do mnie na GG. Przez conajmniej 2 tyg beda za darmo. RE: Sygnały - bykonrado - 03-05-2015 20:01 Sygnały albo bedzie strata albo zysk. Sygnały to biznes i tyle. Lord dlaczego mi nie odpisujesz?.. Na gg jak i naforum -.- Prosze oddac moje BTC RE: Sygnały - LordBeaK - 03-05-2015 20:02 up. na forum nie mam twoich wiad. A na nasz portwel przelalem w piatek 0.002 btc. Sprawdz. RE: Sygnały - Gift Wallet - 03-05-2015 20:47 Ja mam skuteczność ok 85% ale. Sygnały ode mnie tylko miałyby prawo bytu w przypadku bota Na jutro polecam zainteresować się EUR/USD będą spadki ^_^ |