![]() |
Jak rozwijać i promować FP - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451) +--- Dział: Facebook (/Forum-Facebook-452) +--- Wątek: Jak rozwijać i promować FP (/Temat-Jak-rozwijac-i-promowac-FP-113392) |
Jak rozwijać i promować FP - kesn_ - 02-05-2015 20:10 Witam założyłem fanpage i chciałbym go promować i rozwijać. Jest na forum jakiś poradnik albo napiszę ktoś jak początkowo go promować? ![]() RE: Jak rozwijać i promować FP - Adde - 02-05-2015 20:17 Nie ma jakiejś jednej recepty na prowadzenie fp. Wrzucaj regularnie posty (najlepiej wieczorem) z jakimiś zagadkami, obrazkami z "mądrymi myślami i sentencjami", reklamuj się, share4share i lajki przyjdą ![]() RE: Jak rozwijać i promować FP - kesn_ - 02-05-2015 20:25 share4share no właśnie jak to wygląda, ja udostepniam komuś i wzajemnie, muszę najpierw do kogoś napisać? RE: Jak rozwijać i promować FP - Adde - 02-05-2015 20:49 Są grupy specjalnie pod share4share, możesz poszukać na forum też, ale najlepiej po prostu pisać do fanpejdży z podobną/trochę większa ilością lajków ![]() RE: Jak rozwijać i promować FP - piotrgk4 - 03-05-2015 12:16 Może ja się wypowiem. Prowadzę 4 fanpage. Mój główny ma 13k lajków i jest on z tematyką śmiesznych filmików gdzie nosi taką nazwę. I wtedy to był mój błąd gdyż nazwa to tak naprawdę 60% sukcesu. Rozwija się ale strasznie wolno. 3 dni wcześniej założyłem nowy i już na nim mam 1,5k lajków. Zapytasz jak to robię. Otóż reklama na największym, dobra nazwa i trochę treści. Reklamuje go w sposób dobrego spamu. Np na bezuzytecznej fajne komentarze daje, spam na asku (3k pytań wczoraj poszło więc nawet jak odpowie 1/5 to i tak dużo osób to widzi) oraz spam na omegle. Są to moje sposoby i też poszukuje najwygodniejszego. Wszystko zależy od tematyki itp. W razie pytań pisać na pw. I tak nie mam co robić to przynajmniej pomogę ![]() RE: Jak rozwijać i promować FP - bartek9330 - 03-05-2015 14:22 Wrzucaj wartościowe materiały (lepiej 1 dobry z 1000 lajków niż 2 po 500), nie wrzucaj linków bo to niszczy strasznie fanpage, a na początku po prostu zapraszaj znajomych z kont do polubienia/spamuj po grupach. @edit Dodatkowo zachęcaj do dyskusji pod obrazkami/filmami, możesz to robić przez opis lub przez normalne konto. RE: Jak rozwijać i promować FP - piotrgk4 - 03-05-2015 14:56 To jeszcze ja dodam więcej od siebie ![]() RE: Jak rozwijać i promować FP - bartek9330 - 03-05-2015 15:39 (03-05-2015 14:56)piotrgk4 napisał(a): To jeszcze ja dodam więcej od siebie To już zależy pod co robisz fanpage. Jak pod jakąś reklamę to akurat takie posty są dobre bo zwiększają zasięgi |