Poradnik Fake DDoS Tool (PPA,PPD) - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Poradnik Fake DDoS Tool (PPA,PPD) (/Temat-Fake-DDoS-Tool-PPA-PPD-113364) |
Fake DDoS Tool (PPA,PPD) - Dk2RR - 02-05-2015 12:05 Siema, Chciałbym wam pokazać program który może przydać się, jeśli działacie na jakichś fake hackach czy czymś takim. (PPA,PPD) A więc tak: Pobieramy ten program: Klik Skan: Skan (Minusem jest że nie ma ikony, ale nie wiedziałem jak będzie pasować. Ikonę możecie łatwo podmienić za pomocą np. resource hackera ) Opis programu: (W formie obrazkowej.Mam nadzieje że zrozumiały ) No. Tylko teraz jak to wykorzystać? A więc bardzo prosto: 1.Szukamy jakiejś listy serwerów np. 2. Wybieramy sobie jakiś serwer i klikamy zbadaj element 3.Widzimy takie coś: 4.Teraz wystarczy zmienić online na offline: 5. I liczbę graczy: No, to chyba tyle. Jak dobrze zmontujecie filmik będzie wyglądało tak jakbyście naprawdę wywalili serwer. Uprzedzając komentarze: wiem że program nie wygląda najlepiej, ale pisałem go z nudów. Nie zapomnijcie że takich programów(w większości) szukają dzieci chcące rozwalić serwer minecraft koledze. Aha no i najważniejsze: nie zapomnijcie o dotacji RE: Fake DDoS Tool - adios123 - 02-05-2015 12:11 Wykorzystam to może pod PPD RE: Fake DDoS Tool (PPA,PPD) - Dk2RR - 02-05-2015 14:12 Waśnie pod PPD i PPA go robiłem Cieszę się że choć jednej osobie się przyda. |