![]() |
Wypłata z bitorado - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Kryptowaluty (/Forum-Kryptowaluty-374) +--- Dział: Dyskusje o Kryptowalutach (/Forum-Dyskusje-o-Kryptowalutach-458) +---- Dział: Bitcoin (/Forum-Bitcoin-372) +---- Wątek: Wypłata z bitorado (/Temat-Wyplata-z-bitorado-113302) |
Wypłata z bitorado - FireSlayder - 01-05-2015 11:11 Witam. Piszę ten temat ponieważ potrzebuję małej pomocy ![]() ![]() ![]() Jeśli kogoś nie poruszyła moja historia to tutaj w małym skrócie: Da się wypłacić pieniądze z bitorado na konto paypal? Odp: Wypłata z bitorado - dareo0045 - 01-05-2015 16:13 Jestem na bitorado ponad 7 miesięcy i jest tylko konto bankowe.No ale na tej giełdzie są 2 minusy i jeden plus. Minusy to to że aby przelać pieniądze z giełdy na konto trzeba wpłacić prowizje chyba 2 zł no i strasznie tanio skupują.A plus to taki że można dogecoinsy wymienić na btc.Ja tylko zbieram tak doge,wymieniam na btc,przelewam na bitmarket24,sprzedaje i wysyłam kase na konto bez żadnej prowizji. Jak chcesz to mogę wymienić btc na kase na paypal,no ale dopiero za dwa dni aż dojdzie mi kasa na paypal. |