![]() |
Dziennik Pracy - webgames'a [Pytania,Porady] dla początkującego amatora - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dziennik Pracy - webgames'a [Pytania,Porady] dla początkującego amatora (/Temat-Dziennik-Pracy-webgames-a-Pytania-Porady-dla-poczatkujacego-amatora-113281) |
Dziennik Pracy - webgames'a [Pytania,Porady] dla początkującego amatora - webgames - 01-05-2015 05:34 Witam prowadziłem już dziennik o zarabianiu na paidverts lecz teraz mam bardziej złożony projekt na temat dodawaniu filmów na płatne serwery gdzie za każde 1000 ściągnięć miał bym płacone ![]() Posiadam chomika na którym mam masę muzyki oraz ostatnio zacząłem dodawać filmy lecz nowości filmowe strasznie szybko były usuwane ![]() Tutaj link do mojego chomika Plany na początek: - stworzenie strony prawdopodobnie w języku angielskim. - Opisy filmów będą w języku polskim,angielskim i hiszpańskim - pod te nisze będzie robiona ta strona. - upload filmów oraz muzyki Budżet początkowy: - 200 zł konto bankowe - 10-20$ paypal - 11$ perfekt money Teraz nasuwają mi się pytania: - Jak rozreklamować funpage jakie grupy wybrać - robić pod stronę google+ ?? - Hostingi, które płacą za ściąganie plików: * mogą być z opcją premium, aby nie było limitu na prędkość uploadu bo moje łącze to 6mb/s upload i z taką prędkością chciał bym dodawać filmy,muzyke * jak by nie było limitu czasowego na dodane pliki, tak, aby ich nie usuwało po 1 miesiącu a np po 3-4 miesiącach od ostatniego ściągnięcia - wybrać na początek hostinger.pl z darmowym planem i kreatorem strony czy raczej dać sobie zrobić stronę (ew. jakie polecicie hostingi wraz z stroną www i w miarę łatwym interfejsem oraz dodawaniem postów i kreatorem strony www) - Znacie kogoś kto zajmuje się dodawaniem funpage do jakiś grup gdzie realni ludzie byli by zainteresowani ściągnięciem filmów z polskim lektorem,napisami często nowościami takimi jak z 2015 roku w pierwszej kolejności Jeśli jeszcze będę miał pytania to je napiszę wstępnie chcę uzbierać informacje oraz pododawać filmy na jakieś płatne strony z ściąganiem plików a następnie mając juz wrzuconych z 70-80 filmów na 3-4 hostingi ruszyć powoli z stroną, aby na początek pokazał się jakiś lepszy content Dziennik Pracy - webgames'a [Pytania,Porady] dla początkującego amatora - Hybrid1990 - 03-12-2019 09:09 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |