Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Masowa zmiana dat - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarządzanie stronami Internetowymi (/Forum-Zarzadzanie-stronami-Internetowymi-358)
+--- Dział: Wordpress (/Forum-Wordpress-360)
+--- Wątek: Masowa zmiana dat (/Temat-Masowa-zmiana-dat-113249)

Masowa zmiana dat - oleoo - 30-04-2015 12:12

Witam, na wordpressie działam od kilku dni i mam pytanie czy istnieje plugin czy coś podobnego który zmieniłby masowo daty moich wpisów na blogu?
Dla przykładu: napisałem w ciągu dnia 20 wpisów i chciałbym aby zmieniono mi masowo daty dzień po dniu
Wiem ze można zmieniać daty ręcznie ale to mnie nie urządza, chciałbym móc to zrobić automatycznie gdyż wpisów będzie sporo Smile
Pomoże ktos?

RE: Masowa zmiana dat - Madara Uchiha - 30-04-2015 14:07

możesz pobrać bazę danych i w niej zmienić np. w notepad++ , ale to umiejętnie trzeba robić, a potem znowu ją importujesz

RE: Masowa zmiana dat - linoskoczek - 01-05-2015 00:27

Albo bezpośrednio z PhpMyAdmin zmieniać SQLem.

RE: Masowa zmiana dat - Madara Uchiha - 01-05-2015 20:30

(01-05-2015 00:27)linoskoczek napisał(a):  Albo bezpośrednio z PhpMyAdmin zmieniać SQLem.

lepiej nic niech nie rusza jak sie na tym nie zna bo zacznie zmieniać od najstarszych dat o 1 do góry i na końcu mu wyjdą wszystkie takie same Tongue

RE: Masowa zmiana dat - oleoo - 02-05-2015 10:08

To może znacie kogoś kto odpłatnie napisałby plugin jaki mi się widzi tutaj Smile
Cena jaka mniej wiecej takiego pluginu?

RE: Masowa zmiana dat - Madara Uchiha - 05-05-2015 11:43

napisz priv to ci w bazie danych popodmieniam za 50 zł, cena nie do negocjacji