![]() |
Jak wypromować film z youtube? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451) +--- Dział: YouTube (/Forum-YouTube-454) +--- Wątek: Jak wypromować film z youtube? (/Temat-Jak-wypromowac-film-z-youtube-113248) Strony: 1 2 |
Jak wypromować film z youtube? - wiosna2015 - 30-04-2015 11:56 Witam, Bardzo proszę o podanie sposobów na wypromowanie filmu z youtube'a. Film dodałem wczoraj i póki co marne 20 wyświetleń. Za każdy pomysł odwdzięcze się rejestracją z reflinka czy innym działaniem ![]() RE: Jak wypromować film z youtube? - Voldir - 30-04-2015 13:59 Może jakiś autosurf? Zbierz punkty na addmefast albo zainstaluj sobie jakąś wtyczką auto odświeżającą do przeglądarki. Portale społecznościowe również wchodzą w grę. Mam tu na myśli: FB, Twitter, G+. Możesz spróbować też na forach tematycznych. Możliwości jest multum. Nabij 301 wyświetleń najpierw samemu i potem promuj. RE: Jak wypromować film z youtube? - selfie - 30-04-2015 14:12 Bot Imacros do Mozilli- Addmefast RE: Jak wypromować film z youtube? - wiosna2015 - 01-05-2015 14:27 A mógłbym prosić o link do wtyczki odświeżającej automatycznie stronę? Cytat:Bot Imacros do Mozilli- Addmefast Co do tego bota to troszkę słaby bo dla youtube'a ma wyłącznie opcje lajkowania filmów, nie ma YT views chyba, że nie zauważyłem. RE: Jak wypromować film z youtube? - Voldir - 01-05-2015 15:18 Nie wiem jaką masz przeglądarkę ![]() RE: Jak wypromować film z youtube? - selfie - 01-05-2015 16:08 (01-05-2015 14:27)wiosna2015 napisał(a): A mógłbym prosić o link do wtyczki odświeżającej automatycznie stronę? Ten bot zbiera punkty do wykorzystania ich w Addmefast ![]() RE: Jak wypromować film z youtube? - wiosna2015 - 01-05-2015 19:06 Przeglądarki mam różne, ale najlepiej Mozilla lub Chrome. Wiem, do czego służy wtyczka. Pisałem, że brakuje w niej opcji zautomatyzowania nabijania punktów za wyświetlenia filmów czy nabijanie komentarzy lub subskrypcji. RE: Jak wypromować film z youtube? - Money. - 01-05-2015 19:16 Po co ci 301 wyświetleń skoro będą się długo utrzymywać i nic nie dają, ponieważ sam je nabijesz? Addmefast też nie da ci wyświetleń ponieważ ucina 95% "zleconych". Jeżeli chcesz to kup viewsy, np. na qqtube.com czy jakimś innym portalu. RE: Jak wypromować film z youtube? - Voldir - 01-05-2015 20:30 Niby nic mu nie dają ale jak chłopak ma 20 wyświetleń a może mieć 301 za free to czemu nie? Nabij sobie trochę np. 250 wyświetleń a resztę możesz dokupić, tak jak pisze @[Money.] RE: Jak wypromować film z youtube? - Ansoff - 03-05-2015 00:45 Dawno nie pozycjonowałem nic w youtube ale swego czasu bardzo dużo dała mi zmiana tagów filmu. Sprawdź najbardziej wyszukiwane hasła dla danej frazy i umieść ją w tagach, oprócz tego tytuł, opis powinien zawierać daną frazę. Zauważ jakie filmy obecnie są w topce! Te które są w trendach ( są popularne przez szybkie wzrosty w: wyświetleniach, like oraz komentarzach). Tak więc postaraj się wszystko równomiernie zrównoważyć i zaatakować youtube z pełną parą! Dobierz odpowiednio tytuł, napisz opis oryginalny opis zawierający słowa klucz, regularnie dodawaj wyświetlenia oraz zadbaj o sztuczne zainteresowanie w postaci like oraz komentarzy. Ostatecznie powrzucaj film w kliku portalach społecznościowych (google +, facebook , twitter) |