NUTRIPROFITS.. Żółtodziób zarobił +1200zł zarób i TY! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: NUTRIPROFITS.. Żółtodziób zarobił +1200zł zarób i TY! (/Temat-NUTRIPROFITS-Zoltodziob-zarobil-1200zl-zarob-i-TY-113228) |
NUTRIPROFITS.. Żółtodziób zarobił +1200zł zarób i TY! - dzejkobs - 29-04-2015 21:05 Witam wszystkich bardzo serdecznie! Może zacznę od tego że swoją przygodę z zarabianiem zacząłem jakoś pod koniec lutego. Sceptycznie podszedłem do zarabiania przez internet jednak cóż zaszkodzi spróbować 1. A więc zarejstrowałem się na stronie Nutriprofits wybrałem produkt i tutaj się zatrzymałem . Dobra mam już stronę, wiem jaki produkt "reklamować" a nawet mam linki do tego produku, ale co dalej? Myślałem i myślałem.. strony nie mam i za bardzo nie umiem jej założyć , bloga nie mam i nie chce mi się pisać Sad no więc cóż mi pozostało? NO TAK! Przecież każdy może sobie POSPAMOWAĆ 2. I tak zacząłem wrzucać mój link do African Mango (odchudzający suplement diety ) na fora dotyczące odchudzania. Spamowałem spamowałem i nic .. Ja i moja motywacja spadły do 0!! Postanowiłem że całe 3 dni wrzucania linków po 10 minut dziennie nie opłacały się! ZREZYGNOWAŁEM. Wchodzę po kilku dniach na stronkę i moim oczom ukazuje się ZAROBIONE ponad 300zł !! Huh (pomyślałem że to nie moje konto) Po sprawdzeniu danych upewniłem się że wszystko jest w jak najlepszym porządku. I tak moja motywacja poszybowała znów w górę i tak od tej pory poświęcam 10/20 minut dziennie na spamowanie na forach o dietach i odchudzaniu i tak w marcu zarobiłem ponad 1200zł poświęcając kilkanaście minut dziennie. A w tym miesiącu juz 1 121,63 zł!!! NIESAMOWITE jak na żółtodzioba A teraz do konkretów: - wchodzimy na stronę http://nutriprofits.com/pl/ lub http://nplink.net/E3X7cLPf (mój reflink) rejestrujemy się. - następnie wchodzimy w zakładkę oferty i tutaj musimy poświęcić parę minut aby wybrać produkt na którym będziemy zarabiać impreza (osobiście polecam African Mango prowizja 40% a i otyłych nie brakuje ) - po wybraniu produktu kopiujemy nasz link do produktu i lecimy SPAMOWAĆ FAQ: - wypłaty są co miesiąc w 3 poniedziałek każdego miesiąca (za marzec dostałem pieniążki 20 kwietnia WCZOOORAJ) screen z wypłaty na dole Heart - pieniądze wypłacane są po zarobieniu minimum 400zł PRZYKŁAD: zarabiamy w tym miesiącu 200zł = nie wypłacają, ale w następnym zarabiamy 250 więc cieszymy się wypłatą w wysokości 450zł w trzeci poniedziałek następnego miesiąca - można również spamować na forumach w innych językach (są linki w innych językach) No cóż.. jeśli pojawią się jakieś pytania chętnie odpowiem Smile A teraz to co misie lubią najbardziej: TAK TAK.. team się już pojawił kilka dni temu ale nie w tym dziale.. Został usunięty więc jesli chociaż jedną osobę zmotywuję do zarabiania to będzie to dla mnie WIELKI sukces RE: NUTRIPROFITS.. Żółtodziób zarobił +1200zł zarób i TY! - poduszka12 - 30-04-2015 09:31 Zobaczymy, zarejestruję się ps. usuń refa, bo masz za mało postów RE: NUTRIPROFITS.. Żółtodziób zarobił +1200zł zarób i TY! - mateusz2045 - 30-04-2015 12:47 mi jakoś nie wychodzi... O odchudzaniu forum jest mało lub już wszystkie zaspamowane i mało osób się na to nabiera NUTRIPROFITS.. Żółtodziób zarobił +1200zł zarób i TY! - Admin - 01-05-2015 09:43 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |