Filtrowanie "Pokaż nieprzeczytane posty" - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13) +--- Wątek: Filtrowanie "Pokaż nieprzeczytane posty" (/Temat-Filtrowanie-Pokaz-nieprzeczytane-posty-113125) |
Filtrowanie "Pokaż nieprzeczytane posty" - Cezary - 28-04-2015 12:27 Witam Przeglądając zakładkę "Pokaż nieprzeczytane posty" wpadłem na to: Więc moja propozycja jest taka aby przeciętny użytkownik nie widział postów które administratorzy lub moderatorzy przenieśli do archiwum. Liczę na wypowiedz w tym temacie innych użytkowników..... RE: Filtrowanie "Pokaż nieprzeczytane posty" - MilanFan - 28-04-2015 12:33 Kwestia ta już była poruszana i jak widać żadnych zmian. RE: Filtrowanie "Pokaż nieprzeczytane posty" - Admin - 28-04-2015 14:10 Nie ma i nie będzie takiej możliwości, gdyż silnik forum nie oferuje selekcji wyświetlanych działów (bynajmniej w tej funkcjonalności). RE: Filtrowanie "Pokaż nieprzeczytane posty" - Onyke - 29-04-2015 13:33 (28-04-2015 14:10)Admin napisał(a): Nie ma i nie będzie takiej możliwości, gdyż silnik forum nie oferuje selekcji wyświetlanych działów (bynajmniej w tej funkcjonalności).Trochę offtop, ale co ze zmianą silnika forum na np IPB? Kiedyś był poruszany ten temat, ale ostatecznie chyba ucichł. Według mnie można by ponownie zrobić taką ankietę RE: Filtrowanie "Pokaż nieprzeczytane posty" - MaLiN - 29-04-2015 13:53 Przecież wystarczy kliknąć na "dział" i wtedy automatycznie segreguje alfabetycznie posty zgodnie z danym działem. I po problemie |