Reklama na Fanpage Mega Zasięg Mega Efekty [Reaktywacja] - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Reklama na Fanpage Mega Zasięg Mega Efekty [Reaktywacja] (/Temat-Reklama-na-Fanpage-Mega-Zasieg-Mega-Efekty-Reaktywacja-113110) Strony: 1 2 |
Reklama na Fanpage Mega Zasięg Mega Efekty [Reaktywacja] - Loretin21 - 27-04-2015 21:06 1.Nazwa przedmiotu :Reklama udostepnienie twojego fanpage na moich badz innej strony . 2.Opis przedmiotu : Reklama na stałe , jedne z najlepszych efektów na forum można poczytać opinie z starego tematu . http://zarabiam.com/Temat-Reklama-na-Fanpage-Mega-Zasieg-Mega-Efekty-104755 Z taką różnica że doszło 2,5 raza tyle Fanpage co najważniejsze aktywnych. Target 13-17 tematyka Gimbusiarska także prosze o przemyslane zakupy oczywiscie na inne tematyki wpadną lajki ale napewno nie tyle co na typowy gimbusiarski . Około 600K fanów na 65 FP . Dla mnie efektywniejsza reklama jest na 65 FP niż np 10 po 50 tysiecy gdyż nie jest ona w stanie wtedy wygenerowac takiego zasiegu dla share . W ciągu dnia mam 3 terminy reklam według harmonogramu : 15:00 17:30 19:00 Tak jak dawniej . Pozdrawiam i zapraszam ! 3.Zdjęcia : 4.Kontakt : priv 5.Cena : 20zł 6.Sposób zapłaty za przedmiot : Paypal/bank RE: Reklama na Fanpage Mega Zasięg Mega Efekty [Reaktywacja] - Izythor - 27-04-2015 22:19 Ero także? Dobrym rozwiązaniem byłaby cena od like. RE: Reklama na Fanpage Mega Zasięg Mega Efekty [Reaktywacja] - Kaemten - 28-04-2015 12:08 (27-04-2015 22:19)Izythor napisał(a): Ero także? Dobrym rozwiązaniem byłaby cena od like.Tylko jak ktoś nie zapłaci i co w tedy? RE: Reklama na Fanpage Mega Zasięg Mega Efekty [Reaktywacja] - Izythor - 28-04-2015 15:32 A czemu miałby nie zapłacić? Jeżeli ktoś z góry zakłada że jego klient nie zapłaci to nie będzie dobrym wykonawcą. Ja uważam że ludziom trzeba ufać. Jak ktoś nie zapłaci to złapie tu bana, a jak nie, to jego reputacja zmiesza się z błotem. Gdyby cena była od like, kupiłbym tę reklamę. RE: Reklama na Fanpage Mega Zasięg Mega Efekty [Reaktywacja] - Loretin21 - 28-04-2015 16:48 Jesli wiem ze ktos wpłaca to otrzyma godziwą reklamę proste . Co to znaczy od like ? Masz kiczowaty Fanpage na którego nikt nie bedzie chciał przejść i bede potem z tobą sie jeszcze targował ile masz mi zapłacic ? Nastepna kwestia to że skad bedziesz wiedzial od kogo sa lajki ? Jestem pewny że ktoś na 100% zacznie mi wmawiac że sam też promował i odemnie dostał tylko np 2k z 5k . Pozdrawiam RE: Reklama na Fanpage Mega Zasięg Mega Efekty [Reaktywacja] - Kaemten - 30-04-2015 15:13 Kolega mi polecił kupić u Loretin21 reklamę i nie żałuję sporo polubień efekty na takie co czekałem dzieki czekam na efekty 2 fp RE: Reklama na Fanpage Mega Zasięg Mega Efekty [Reaktywacja] - Loretin21 - 12-05-2015 22:36 Zapraszam Wolne Terminy ! RE: Reklama na Fanpage Mega Zasięg Mega Efekty [Reaktywacja] - lazyshrimp - 13-05-2015 07:13 ja bym prosil najpierw linki do tych fanpagow na których ma byc reklamowany moj fanpag. Chce zobaczyc jak bardzo one sa aktywne. Proszę o przeslanie mi na priva linków RE: Reklama na Fanpage Mega Zasięg Mega Efekty [Reaktywacja] - grzegorzkacz - 13-05-2015 23:57 Poproszę o linka na pw RE: Reklama na Fanpage Mega Zasięg Mega Efekty [Reaktywacja] - Paździoch - 14-05-2015 12:46 @[Loretin21] podaj link |