Handel Live / Pary walutowe / Indeksy / Surowce - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Inwestycje (/Forum-Inwestycje-324) +--- Dział: Forex (/Forum-Forex-340) +--- Wątek: Handel Live / Pary walutowe / Indeksy / Surowce (/Temat-Handel-Live-Pary-walutowe-Indeksy-Surowce-113106) Strony: 1 2 |
Handel Live / Pary walutowe / Indeksy / Surowce - PAVVLIK - 27-04-2015 19:56 Witam, tak jak w temacie zamierzam przeprowadzić miesiac handlu live ( o ile sytuacje na to pozwola ). Planuje wrzucac swoje zagrania z daytradingu oraz zlecenia oczekujace dlugoterminowe. Jesli wyrazacie chec udzielania sie w takim wątku to piszcie w komentarzach, bo przeciez pamietnika dla siebie nie bede prowadzil RE: Handel Live / Pary walutowe / Indeksy / Surowce - Domel32 - 27-04-2015 20:20 Będę zaglądał. Dużo zarobimy ? RE: Handel Live / Pary walutowe / Indeksy / Surowce - MaLiN - 28-04-2015 13:25 Gdzieś przypadkiem nie pisałeś o tym w dzienniku pracy? RE: Handel Live / Pary walutowe / Indeksy / Surowce - PAVVLIK - 28-04-2015 20:00 pare tygodni temu pisalem cos podobnego, ale zainteresowanie bylo srednie. teraz z tego co widze niewiele lepsze ;D USDCAD 1.20927 można myslec nad Sell limitem , zobaczymy jak cena zachowa sie 70p wyzej. AUDUSD Sell 0.80113 TP : 80p w dół. RE: Handel Live / Pary walutowe / Indeksy / Surowce - PAVVLIK - 29-04-2015 12:39 DAX LONG ( obecna cena ) tp : 30p RE: Handel Live / Pary walutowe / Indeksy / Surowce - MaLiN - 29-04-2015 14:40 (28-04-2015 20:00)PAVVLIK napisał(a): pare tygodni temu pisalem cos podobnego, ale zainteresowanie bylo srednie. Akurat fora mają to do siebie, że nie są dobrym miejscem do tego typu akcji, tu liczy się czas reakcji. Może lepszym pomysłem byłby czat, skype, gg. RE: Handel Live / Pary walutowe / Indeksy / Surowce - PAVVLIK - 29-04-2015 16:07 wlasnie widze, ze ciezko bedzie zeby to sie sprawdzilo. jedyna alternatywa to taka zebym wrzucal zagrania oczekujace wraz z wykresem lub takie pozycje ktore zajmuje gdy rynek jest spokojny. GBPUSD przy waznym oporze na H4, jesli ktos handluje to radze zwrocic uwage. a co do skype / czat to raczej odpada, bo siedze na czacie z ludzmi z grupy co gramy jednym systemem, po to aby zadna okazja nam nie przepadla. Jesli macie inne ciekawe rozwiazania to piszcie, rozwazymy i zrobimy tak zeby bylo jak najlepiej PS: na Edku rowniez radze zlapac shorta z gory RE: Handel Live / Pary walutowe / Indeksy / Surowce - Polak123 - 29-04-2015 17:24 Nowa grupa na Skype nie wchodzi w gre? według mnie to byłoby najszybsze rozwiązanie komunikacji większej grupy ludzi ewentualnie powiadomienia Sms pakiet 1000 sms 10zł każdy by sie złożył w grupie i skrypt do wysyłania do wielu odbiorców i masz informacje w ciągu paru sekund przesłaną do wszystkich Taka moja rada Powodzenia RE: Handel Live / Pary walutowe / Indeksy / Surowce - PAVVLIK - 29-04-2015 22:42 ale ja nie chce Wam dawac sygnalow na zarobienie kasy tylko chcialem zbudowac grupe ludzi z ktorymi mozna wymieniac swoje poglady na temat danych par itp. A sygnaly ktore umieszczam mozna potraktowac jako "bonus ". Mam nadzieje, ze ktos skorzystal z info o kablu i edku.. screen z kabla : http://scr.hu/6v2w/u03x5 jeszcze mozna sie podlaczyc w shorta, ale chodza pogloski o oslabieniu sie dolara takze prosze o rozwage . RE: Handel Live / Pary walutowe / Indeksy / Surowce - Polak123 - 03-05-2015 15:17 @PAVVLIK Możesz usunąć skrzynkę bo wiadomości nie dochodzą? :/ |