Pobieranie z konta - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Programy Partnerskie oraz Programy Afiliacyjne (/Forum-Programy-Partnerskie-oraz-Programy-Afiliacyjne-354) +--- Dział: Lead.Network (/Forum-Lead-Network-393) +--- Wątek: Pobieranie z konta (/Temat-Pobieranie-z-konta-113012) Strony: 1 2 |
Pobieranie z konta - kesn_ - 26-04-2015 10:01 Witam mam pytanie jak wygląda pobieranie z kasy konta, jeśli ktoś pobierze mój plik plik. za 7zł to tyle mu zabierze konta mimo np. ,że nie ma nic na koncie? To warto dać stawkę na 10zł? RE: Pobieranie z konta - Toskan - 26-04-2015 10:42 Jak moze Ci dodac na konto 7zl skoro 'ktos' nie ma nic na koncie?, oczywiscie, ze temu komus pobiera automatycznie wiecej... poczytaj jeszcze! RE: Pobieranie z konta - selfie - 26-04-2015 11:04 Ja to bym Ci polecił jakieś ćwiczenia nad składnią zdań Jeżeli korzystasz z Premium Sms to dana osoba musi posiadać środki na koncie by mogła aktywować usługę i by HC mogło zaliczyć Ci leada. Inaczej jest w przypadku Sub-Sms ale to inna para kaloszy. 7 złotych otrzymujesz Ty- Koszt SMS to w tym przypadku bodajże (19 zł) jeśli się mylę to proszę mnie poprawić. 10 złotych to koszt ponad (25 zł) Więc co bardziej Ci się opłaca zależy od twojego targetu RE: Pobieranie z konta - kesn_ - 26-04-2015 12:14 To jeśli można czym rózni się sub sms od premium sms bo nie za bardzo rozumiem, hotcash ma sub sms? RE: Pobieranie z konta - adios123 - 26-04-2015 12:24 Sub - wpisujesz numer na stronie i potem potwierdzasz kodem, ktory przyjdzie w sms. Premium sms - wysylasz sms o danej tresci na podany numer i zalicza ci leada. RE: Pobieranie z konta - Toskan - 26-04-2015 12:48 Hotcash ma sub'y. Pod programem masz opis stawek (przy stawce masz gwiazdke/gwiazdki) i te oznaczone * lub ** to wlasnie suby, a czym sie roznia to poczytaj... RE: Pobieranie z konta - Goldes - 26-04-2015 13:01 (26-04-2015 12:48)Toskan napisał(a): Hotcash ma sub'y. Pod programem masz opis stawek (przy stawce masz gwiazdke/gwiazdki) i te oznaczone * lub ** to wlasnie suby, a czym sie roznia to poczytaj... Nie wprowadzaj w błąd. W hotcash dominują sms premium wszystkie z * to sms premium z ** to subskrypcje za które prowizje dostajemy tylko raz a *** to subskrypcje z odnowieniami . Na hotcash suby są tylko na tych mniejszych stawkach i tylko w niektórych programach. RE: Pobieranie z konta - kesn_ - 26-04-2015 13:03 No własnie nie suby a sms premium bo jest * i pisze SMS Premium więc jeśli ktoś nie ma środków na koncie to nie zaliczy mi leada? RE: Pobieranie z konta - Goldes - 26-04-2015 13:06 (26-04-2015 13:03)kesn_ napisał(a): No własnie nie suby a sms premium bo jest * i pisze SMS Premium więc jeśli ktoś nie ma środków na koncie to nie zaliczy mi leada? Tak, nie zaliczy Ci . Aby na premium zaliczyło Ci lead ktoś musi wysłać SMS i jego konto musi być obciążone na daną kwotę. RE: Pobieranie z konta - adios123 - 26-04-2015 13:07 Nie zaliczy. |