![]() |
Fitsher - skracacz płacący w euro - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Fitsher - skracacz płacący w euro (/Temat-Fitsher-skracacz-placacy-w-euro-113006) Strony: 1 2 |
Fitsher - skracacz płacący w euro - Gift Wallet - 26-04-2015 08:33 Temat do usunięcia , serwis zrobił się tragiczny Jedyny skracacz godny obecnie polecania to bc Stawki : 5$/Us , 3,50$ za PL Wypłaty min 10 $ co tydzień Płaci od lat i nie robi numerów Zatem bc pozostaje niekwestionowanym liderem http://bc.vc/?r=57873 Małe info dla obecnych bcvc`owiczów Mamy teraz 2 terminy płatności Piątki : ludzie skracający sami bez refów Soboty : ludzie skracający posiadający ref balance lub sam ref balance Nadal pozostają tygodniówki RE: Fitsher - skracacz płacący w euro - Voldir - 26-04-2015 08:42 Powinieneś bana dostać za takie ściemy. Nie zarejestrowany z Twojego refa a bonus dostałem. Jak chcesz na siłę wyłudzać refów to nie na tym forum ![]() Edit. Ważne uwaga: Bonus w postaci 2€ nie zostanie wypłacony, jeśli nie zarobicie 10€. ![]() RE: Fitsher - skracacz płacący w euro - selfie - 26-04-2015 08:43 Od ilu wypłata? Oj ale z tym bonusem to żeś pojechał kłamczuszku :/ RE: Fitsher - skracacz płacący w euro - Gift Wallet - 26-04-2015 08:50 Jest napisane że to bonus dla refów o.O polecam przeczytać Wypłata od 10 euro Z racji iż albo ja nie ogarnęłem co tam w regu było napisane albo poprostu jest napiasane tak , du.. Edytowałem ![]() RE: Fitsher - skracacz płacący w euro - Voldir - 26-04-2015 08:52 Zamieszczasz serwis a nawet nie masz zielonego pojęcia o nim. Ty dostajesz 2€ za 5 aktywnych refów a nie każdy Twój ref za rejestracje (TYLKO) z ref linka ![]() ![]() EDIT. Nie strona podała Ci błędne info bo raczej tego info nie zmienili specjalnie pode mnie, jak by mi się zachciało sprawdzić, tylko nie przeczytałeś dokładnie lub nie przetłumaczyłeś sobie tego a wprowadzałeś ludzi w błąd. To nie wina strony ![]() Jako rekompensatę, uzupełnienie swojej wiedzy nt. strony lub opisu, mógłbyś wrzucić przetłumaczone warunki bonusów w języku PL tutaj bo są warte zainteresowania tym skracaczem. RE: Fitsher - skracacz płacący w euro - Gift Wallet - 26-04-2015 08:59 Tak czy siak 2 euro sie dostaje A nawet jeśli wykorzystałbym to celowo to co z tego ? Dają to dają Oczywiście lepiej się troche pospinać bo się wstało lewą nogą ![]() Tak czy siak nie miałem na celu wyłudzania refów bo dla mnie to tylko skromny dorobek Jeśli czujesz się jednak urażony sposobem przedatawienia serwisu polecam kontakt z administracją zarabiam bądź psychologiem RE: Fitsher - skracacz płacący w euro - selfie - 26-04-2015 09:00 Typowa Cebulą to jesteś Ty ![]() ![]() RE: Fitsher - skracacz płacący w euro - Voldir - 26-04-2015 09:03 (26-04-2015 08:59)Gift Wallet napisał(a): Tak czy siak 2 euro sie dostaje To to z tego że łamałbyś regulamin. Nie pospinać a naprostować opis wprowadzający ludzi w błąd bo autor wątku nawet nie wie co zamieszcza. Ja tylko delikatnie mówiąc Cię "ośmieszyłem" a Ty zarzucasz tutaj fochem z przytupem jak urażone dziecko i piszesz o napince. Kontakt z administracją już był bo to zgłosiłem. Psychologa nie potrzebuję bo to nie ja mam problem a najwidoczniej autor tego tematu, bo nawet nie potrafisz wrzucić podstawowych informacji o tym serwisie, czy chociażby jest WYPŁĄCALNY. Nie, ja nie czuje się urażony bo tutaj nie będę zarabiał. To mój ostatni post w tym temacie. Tak na przyszłość to używaj translatora bo Twój opis mówi wszystko nt. Twojej znajomości francuskiego. RE: Fitsher - skracacz płacący w euro - banipunz - 26-04-2015 09:11 Ej no ludzie, zostawcie temat. Nikt nie ucierpial wiec nie drapcie rany ![]() #ontopic Gdy tylko wejde na kompa wejde z refa, why not. @down Ja tez przyznaje im racje, troche slabo zrobiony opis strony, ale nie lubie gdy sie ciagnie taki dosc niepotrzebny temat ![]() Najzwyczajniej w swiecie zedytuj opis, napisz wszystkie mozliwe informacje i czy jest wyplacalny. Ja w necie zadnego info nie znalazlem. RE: Fitsher - skracacz płacący w euro - Gift Wallet - 26-04-2015 09:13 Dziękuje ale po kilku chwilach przemyślenia myślę że powinienem popracować nad tematem gdyż po części uznaje ich racje ![]() Teraz jestem na tel więc wygląda to jak wygląda |