![]() |
Humanatic - nawet 5$ dziennie za ocenianie rozmów - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34) +--- Wątek: Humanatic - nawet 5$ dziennie za ocenianie rozmów (/Temat-Humanatic-nawet-5-dziennie-za-ocenianie-rozmow-113005) |
Humanatic - nawet 5$ dziennie za ocenianie rozmów - gasdx - 26-04-2015 06:55 O humanatic: Proste pieniądze, zarabiasz na odsłuchiwaniu rozmów i ocenianiu ich. Jest to firma która pomaga innym firmom przez to, że ludzie odsłuchują rozmów telefonicznych i określają czy jest ona przydatna. Gdy się zarejestrujesz będziesz musiał odsłuchać próbne rozmowy, a następnie będziesz mógł normalnie zarabiać. Jak dołączyć? Po pierwsze musisz mieć zweryfikowany PayPal Po drugie musisz wejść na stronę: non-ref i się zarejestrować Kilka rzeczy które musisz wiedzieć: Minimum do wypłaty to 10$ Wypłata na paypal Wypłata co tydzień w poniedziałek RE: Humanatic - nawet 5$ dziennie za ocenianie rozmów - seba274 - 26-04-2015 09:00 Jakiś dowód wypłaty masz? RE: Humanatic - nawet 5$ dziennie za ocenianie rozmów - Voldir - 26-04-2015 09:27 Od czego zależy to "nawet do 5$ dziennie" ? Są jakieś stawki z góry ustalone np. za czas rozmowy? Bo serwis wydaje się być interesujący ![]() Nie podoba mi się to że trzeba zalogować się swoim adresem i hasłem do PP na PP, żeby go zweryfikować. Edit: Płacą w poniedziałki. Nie wiem skąd Ci się wziął ten wtorek ![]() Dokładny opis: http://forum.surveypolice.com/viewtopic.php?f=8&t=4754 RE: Humanatic - nawet 5$ dziennie za ocenianie rozmów - gasdx - 26-04-2015 10:19 Dziennie dostajesz kilka rozmów. Sam nie wiem ile bo dopiero się zarejestrowałem. Stawki są różne ale zazwyczaj chyba z 1-3$ (26-04-2015 09:00)seba274 napisał(a): Jakiś dowód wypłaty masz? Swojego dowodu wypłaty nie mam. Tutaj masz z zagranicznego forum: ![]() ![]() RE: Humanatic - nawet 5$ dziennie za ocenianie rozmów - Voldir - 26-04-2015 11:03 Na 1-3$ mi to nie wygląda: Why Calling -You have to determine why the caller is calling..answers may vary -Pays 1.8 cents -The most pay out but the most hardest because sometimes the call reason is not so clear..answers may vary or be disputed.. Live Conversation – Inbound -You have to determine if the caller was properly connected with a qualified agent -Pays about 1 cent a review) Live Conversation – Outbound -You have to determine if the employee (the caller) reached the intended person -Pays about 0.6cents -easiest to do but less amount of pay RE: Humanatic - nawet 5$ dziennie za ocenianie rozmów - gasdx - 26-04-2015 11:16 (26-04-2015 11:03)Voldir napisał(a): Na 1-3$ mi to nie wygląda: No widzisz. Dzięki za info. RE: Humanatic - nawet 5$ dziennie za ocenianie rozmów - goliatek - 26-04-2015 11:56 gdzie jest link do rejestracji , co to jest ten non-ref, ile można zdobyć za poleczonego. |