![]() |
Selfie- Dziennik Pracy - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Selfie- Dziennik Pracy (/Temat-Selfie-Dziennik-Pracy-112906) |
Selfie- Dziennik Pracy - selfie - 24-04-2015 00:16 Rozpoczynając dziennik każdy zaczyna od tego kim jest, ile ma lat i tym podobnych- większość może (nie musi) mnie kojarzyć ![]() Nisza związana ze sportem więc nie jest to jakaś ultra- mega wzbogacające znalezisko natomiast śmiem sądzić że przy dużej dawce cierpliwości może się ona stać zyskowna. Uznałem że najlepszym pod tą niszę serwisem będzie Eforsa- Zarabiałem już na każdym serwisie Sub-Prem SMS (Nie licząc SPIDER-SUB ![]() Jest to pierwszy wpis dlatego tak się w nim rozwlekam jednak moje przeżycia z Eforsą nie były miłe i ogólny rozrachunek kiedy z nimi współpracowałem a było to dość dawno temu skończył się na tych statystykach: ![]() Mam nadzieję że teraz będzie lepiej- dla ciekawych ( Program AllPlayer- Stawka 25) Nisza zmusza mnie do dodawania codziennie postów- Więc wpisy raczej też będą codziennie co bym się nie rozleniwił ![]() Jak ktoś dotarł do końca to pozdrawiam pod koniec dnia wrzucę statystyki. A sygnatura jest byleby była ![]() RE: Selfie- Strona Internetowa - Voldir - 24-04-2015 08:32 Nawet jak na początek to ładnie sobie poczynałeś na eforsie. Pozostaje mi tylko życzyć Ci powodzenia i wysokich zarobków ![]() RE: Selfie- Strona Internetowa - selfie - 24-04-2015 22:27 DEL 24.04.2015 Pierwszy PEŁNY Dzień już z podpiętą domeną ruch jeszcze za mały by oceniać natomiast statystyki prezentują się tak: Ilość Dodanych Postów: 12 ![]() Ponad połowa odwiedzających odtworzyła mój player co uważam za mały sukces zwłaszcza że na tym opiera się cała nisza ![]() ![]() Mam nadzieję że jutro pobije ten rekord ![]() RE: Selfie- Strona Internetowa - feellove - 24-04-2015 22:30 Bede sledzil, tez przerzucam sie na wlasne stronki, wiec chetnie popodgladam ![]() RE: Selfie- Strona Internetowa - Voldir - 24-04-2015 22:50 Wydaje mi się że dziś własna strona to podstawa, żeby osiągnąć jakiś tam automat i w miarę stabilny zarobek ![]() RE: Selfie- Strona Internetowa - nasgaroth - 25-04-2015 11:42 W jaki sposób zdobywasz traffic? SEO, facebook? Powodzenia ![]() RE: Selfie- Strona Internetowa - Voldir - 25-04-2015 21:50 @[nasgaroth] Piszę Ci w pochodzeniu trafficu że ruch pochodzi również z FB ![]() RE: Selfie- Strona Internetowa - selfie - 25-04-2015 22:12 25.04.2015 Ech 30 minut klepania w klawiaturę zmarnowane i trzeba zaczynać od nowa ![]() Ze względu na sobotę i niedzielę moje możliwości siedzenia przy komputerze zostały znacząco ograniczone co jednak nie przeszkodziło mi w zrobieniu kilku rzeczy. (25-04-2015 11:42)nasgaroth napisał(a): W jaki sposób zdobywasz traffic? SEO, facebook? Facebook'a używam bardziej przy wydarzeniach związanych z Polskimi rozgrywkami a nie jest tego dużo więc też nie często to robię. Póki strona nie jest zaindeksowana (ma dopiero 3 dni) każdy post udostępniam poprzez Google+ i Twitter'a i myślę że ma to jakiś wpływ niestety nie jestem najlepszy z zakresu optymalizacji i tym podobnych. Co dzisiaj zrobiłem? -Dodałem 20 postów -Zmieniłem Theme strony na bardziej skomplikowany ale wzbudzający większe zaufanie. -Połączyłem linkami wszystkie swoje podstrony (Wydaje mi się że Bot Google będzie miał łatwiej) -Zostawiłem link do swojej strony w kilku wartościowych miejscach. -Zmieniłem stawkę w programie na MT-Play 7,50 zł Statystyki na dzisiaj prezentują się tak: Tak wygląda kwestia ruchu ![]() ![]() ![]() Mogłoby być lepiej ale nie jest najgorzej. Wybaczcie ale nie będę pisał co mam zamiar zrobić bo łatwiej jest to zrobić a potem napisać ![]() Jeśli ktoś ma jakieś rady albo chce mnie wyprowadzić z błędu w którym tkwię to będę wdzięczny. RE: Selfie- Strona Internetowa - feellove - 26-04-2015 16:38 Wyswietlenia linku są to najważniejsze ![]() RE: Selfie- Strona Internetowa - misterzelek - 26-04-2015 19:08 -Zostawiłem link do swojej strony w kilku wartościowych miejscach. Nie powiesz gdzie nie ? ![]() |