Podatek od bux'ów - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Podatek od bux'ów (/Temat-Podatek-od-bux-ow-112904) |
Podatek od bux'ów - junibox - 23-04-2015 23:11 Witam. Jako, że nastał ostatni moment na rozliczenie się za 2014 rok mam pytanie do forumowiczów. W poprzednim roku zarobiłem sporą (sporą jak sporą - zależy od punktu widzenia danej osoby) kwotę na bux'ach - około 20 tys. złotych. Sześć z nich przelałem na konto bankowe, reszta leży cały czas na PP. W internecie nie znalazłem informacji jak rozliczać się za takiego typu zarobki. Wszyscy pisali, że należy się rozliczyć, ale jak to już nie pisali. Wystarczy zwyczajny podatek 18% i wrzucenie tych zarobków jako "inne źródła", czy trzeba bardziej kombinować? Podatek od bux'ów - Hybrid1990 - 04-06-2021 15:30 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |