Prosta edycja szablonu - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarządzanie stronami Internetowymi (/Forum-Zarzadzanie-stronami-Internetowymi-358) +--- Dział: Wordpress (/Forum-Wordpress-360) +--- Wątek: Prosta edycja szablonu (/Temat-Prosta-edycja-szablonu-112892) |
Prosta edycja szablonu - kesn_ - 23-04-2015 18:09 Witam wgrałem sobie szablon na wordpressa i domyślnie kategori już są, ale chciałbym je z edytować i nazwać po swojemu kategorie itd. tak samo panel boczny szablonu, gdzie to można zmienić bo szukałem i nic. RE: Prosta edycja szablonu - Gremquen - 23-04-2015 18:42 Aby zmienić kategorie, w panelu admina wchodzisz we "Wpisy > Kategorie", tam tworzysz nowe, edytujesz nazwy itp. Panel boczny albo przez widgety i tam nadajesz nazwy, albo Wygląd > Edytor > Tam szukasz Panel Boczny (sidebar.php) lub cos podobnego i szukasz tekstu, który chcesz zmienić. Pozdrawiam RE: Prosta edycja szablonu - kesn_ - 23-04-2015 19:51 (23-04-2015 18:42)Gremquen napisał(a): Aby zmienić kategorie, w panelu admina wchodzisz we "Wpisy > Kategorie", tam tworzysz nowe, edytujesz nazwy itp.Właśnie mam problem z tymi kategoriami nie mogę nowych stworzyć a starych usunąć, robiłem tak wcześniej jak napisałeś, może szablon ma ograniczone funckje? RE: Prosta edycja szablonu - thomasward - 23-04-2015 19:52 A jaki to szablon jeśli można wiedzieć? RE: Prosta edycja szablonu - Gremquen - 23-04-2015 20:44 Znaczy szablon na 90% nie ma nic do rzeczy, bo on nie ingeruje w takie funkcje. Jeśli masz problem, to napisz na PW, za drobną opłatą w ramach usług, które świadczę zrobię wszystko, czego oczekujesz RE: Prosta edycja szablonu - kesn_ - 23-04-2015 21:08 Chodzi mi o to jak zedytować menu np. Home, Contact, skoro nie ma tam żadnych kategorii jedynie mogę w htmlu zmienić je nazwy, ale ja chce nowe przypisać kategorie... RE: Prosta edycja szablonu - Madara Uchiha - 23-04-2015 21:27 daj nazwę szablonu to ci pomogę w 5 minut |