suby smsm z dupy większy rachunek za internet - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: suby smsm z dupy większy rachunek za internet (/Temat-suby-smsm-z-dupy-wiekszy-rachunek-za-internet-112802) |
suby smsm z dupy większy rachunek za internet - mateusz2045 - 21-04-2015 20:01 Siema mam problem na kompie siostry, ma neta z kartą sim z orange i zabiera jej co 2 dni 3,69 i dolicza do rachunku za neta zadzwoniłem do orange miesiąc temu powiedzieli sms premium, wiem co to bo sam w tym ,,robię" i mieli wyłączyć dziś wchodzę nadak wjebalo 39zł. Pytałem nigdzie nr nie podawała żadnych filmów online, no nic no w sumie jak miała znać nr karty w routerze. Jak to się włączyło i czemu nie wyłączyli? Dzwonie do nich zaraz Dobra to było pobierane do 1 czyli już wyłączone ale nadal pobierało, ale skąd to to ja nie wiem... RE: suby smsm z dupy większy rachunek za internet - krazu - 21-04-2015 20:22 WAP Billing, dużo bardziej chamska usługa niż SMS MT RE: suby smsm z dupy większy rachunek za internet - ziolo1945 - 21-04-2015 20:23 Podaj numer to Ci mogę zaraz sprawdzić jaka subskrypcja była włączona. RE: suby smsm z dupy większy rachunek za internet - adios123 - 21-04-2015 20:31 Ziolo sprawdziles moj nr? Znowu do mnie dzis od was dzwonil ktos... xd RE: suby smsm z dupy większy rachunek za internet - mieszko05 - 21-04-2015 20:40 wejdź na konto na orange.pl tam chyba mozna wyłączać takie rzeczy RE: suby smsm z dupy większy rachunek za internet - Varnity - 21-04-2015 20:46 Za niewiedzę trzeba zabulić suby smsm z dupy większy rachunek za internet - Admin - 22-04-2015 08:15 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |