Jak wywołać uśmiech na twarzy chorego dziecka niewielkim kosztem? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Jak wywołać uśmiech na twarzy chorego dziecka niewielkim kosztem? (/Temat-Jak-wywolac-usmiech-na-twarzy-chorego-dziecka-niewielkim-kosztem-112689) |
Jak wywołać uśmiech na twarzy chorego dziecka niewielkim kosztem? - Shocks - 20-04-2015 12:09 Możecie wywołać uśmiech niewielkim kosztem. W Miłosławiu mieszka chłopczyk, ma na imię Kubuś. Kubuś ma 7 lat i cierpi na nieoperacyjny nowotwór mózgu. 17 maja będzie obchodził 7 urodziny. Największym marzeniem Kuby jest otrzymanie olbrzymiej liczby kartek urodzinowych . Pomóżmy spełnić to marzenie - to tak niewiele kosztuje, a może wywołać uśmiech na twarzy chorego dziecka. Pokażmy, że mamy olbrzymie serca. Oto adres : Kubuś Grzelczak Białe Piątkowo 7 62-320 Miłosław. Każdy kto wyślę może może liczyć na jakąś pomoc odemnie oraz repa nie twierdzę że jestem wszystko wiedzący ale myślę że w ten sposób mogę was zachęcić RE: Jak wywołać uśmiech na twarzy chorego dziecka niewielkim kosztem? - selfie - 20-04-2015 12:39 Bardzo dobra akcja, mam nadzieję że forum się wykaże i sprawimy uśmiech dzieciakowi RE: Jak wywołać uśmiech na twarzy chorego dziecka niewielkim kosztem? - explrlz - 20-04-2015 15:38 Zapisałem sobie temat i wyśle karteczkę panowie i panie wysyłamy!! RE: Jak wywołać uśmiech na twarzy chorego dziecka niewielkim kosztem? - Shocks - 05-05-2015 11:43 Ref RE: Jak wywołać uśmiech na twarzy chorego dziecka niewielkim kosztem? - przemekmax - 05-05-2015 16:19 Podrzuciłem temat w mojej drużynie harcerskiej, dam znać co i jak czy wyślemy każdy od siebie czy zorganizujemy coś więcej edit:/ no niestety trochę za późno zauważyłem temat, każdy wysłał jedynie od siebie. |