[Nieaktualne]Dam reputą bądź kliknę w co chcesz w zamian za pobranie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Refback (/Forum-Refback-283) +--- Dział: Refback za Reputy (/Forum-Refback-za-Reputy-128) +---- Dział: Archiwum (/Forum-Archiwum-318) +---- Wątek: [Nieaktualne]Dam reputą bądź kliknę w co chcesz w zamian za pobranie (/Temat-Nieaktualne-Dam-reputa-badz-klikne-w-co-chcesz-w-zamian-za-pobranie-11257) |
[Nieaktualne]Dam reputą bądź kliknę w co chcesz w zamian za pobranie - kreatywny - 01-08-2010 19:24 Pobierz oba pliki, i napisz co chcesz w zamian, (reput czy kliknięcie)? MP3 Kolejna MP3 RE: Dam reputą bądź kliknę w co chcesz w zamian za pobranie - haggard - 01-08-2010 19:27 Tak na HF nie zarobisz mówię ci. Wyciągniesz z 20 pobrań na dzień. Ja ci pobrałem 1 plik, drugi pobiorę po przeminięciu limitu. Jeśli możesz to dźgnij na green-up, mój nick: haggard. Najlepiej jakbyś to zrobił. Ewentualnie wejdź tutaj: http://adf.ly/83618/haggard , kliknij SKIP AD, a potem zapewne Przejdź do strony filmów online. RE: Dam reputą bądź kliknę w co chcesz w zamian za pobranie - kreatywny - 01-08-2010 19:31 heh nie nastawiam się jeszcze na zarabianie poważne tak to bym nie wklejał tu linka tylko działal na większą skale RE: Dam reputą bądź kliknę w co chcesz w zamian za pobranie - haggard - 01-08-2010 19:35 To jeśli można spytać, po co dajesz linki do ściągnięcia? RE: Dam reputą bądź kliknę w co chcesz w zamian za pobranie - kreatywny - 01-08-2010 20:07 narazie chce tylko oblukać co i jak na hotfilu zobaczyć mniej więcej ile pobrań ile kasy tzn jaki odsetek i zobaczyć czy opłaci się poświęcić czas na rozsyłanie RE: Dam reputą bądź kliknę w co chcesz w zamian za pobranie - haggard - 01-08-2010 20:09 Plikiem 5-7mb nie sprawdzisz pobrań. Jakbyś brał się za hotfile to polecam tylko filmy, czyli 200mb+. Ilość pobrań dziennie to 100+, więc cieżko porównać pobranie tych piosenek do pobierania filmów przez większą liczbę osób. RE: Dam reputą bądź kliknę w co chcesz w zamian za pobranie - paskur - 01-08-2010 22:25 obrane RE: Dam reputą bądź kliknę w co chcesz w zamian za pobranie - paskur - 02-08-2010 13:58 pobrane* czekam na + [Nieaktualne]Dam reputą bądź kliknę w co chcesz w zamian za pobranie - Killer - 24-07-2012 11:54 Moderator uznał temat za PRZEDAWNIONY i przenosi go do Archiwum. |