Program Facebook ( Pomocy ) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Program Facebook ( Pomocy ) (/Temat-Program-Facebook-Pomocy-112562) |
Program Facebook ( Pomocy ) - Jork - 17-04-2015 22:59 Witam Potrzebuję programu który wyszukuje i automatycznie ustawia grupy Facebook od największej ilości członków do najmniejszej. Istnieje taki program ? Jak tak proszę o podanie linku. RE: Program Facebook ( Pomocy ) - Voldir - 30-04-2015 23:08 Nie mam pojęcia ale funkcję wyszukiwania grup posiada chociaż by Ninja Blaster. Możesz sobie tam ustawić jakie grupy mają być wyszukiwane, tzn. od ilu fanów w górę RE: Program Facebook ( Pomocy ) - szpilmen - 01-05-2015 11:43 (30-04-2015 23:08)Voldir napisał(a): Nie mam pojęcia ale funkcję wyszukiwania grup posiada chociaż by Ninja Blaster. Możesz sobie tam ustawić jakie grupy mają być wyszukiwane, tzn. od ilu fanów w górę @[Voldir] A można ustawić dany kraj? RE: Program Facebook ( Pomocy ) - Voldir - 01-05-2015 11:51 Niestety nie i to jest wada tego programu bo wyszukuje wszystkie powiązane z szukaną frazą. RE: Program Facebook ( Pomocy ) - prelude - 01-05-2015 11:53 jak fraza bedzie typowo polska to wyszuka oczywiscie pl natomiast wyszukiwanie po ilosci członków w grupie nie działa:] pokazuje błednie. RE: Program Facebook ( Pomocy ) - Voldir - 01-05-2015 13:36 No właśnie z tym bym się nie zgodził do końca. Używałem tej "wyszukiwarki" i szukało też innych grup. Szukałem: kupie/sprzedam itp. a wyskakiwały również ogłoszenia z londynu, glasgow i innych podobnych miast. Nie wiem czemu... Może dlatego że to była grupa Polaków na emigracji? Program Facebook ( Pomocy ) - Hybrid1990 - 20-11-2020 12:37 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |