Zostań moim poleconym w HitLeap w zamian za przysługę do wybory. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Refback (/Forum-Refback-283) +--- Dział: Refback za Refback (/Forum-Refback-za-Refback-130) +---- Dział: Archiwum (/Forum-Archiwum-316) +---- Wątek: Zostań moim poleconym w HitLeap w zamian za przysługę do wybory. (/Temat-Zostan-moim-poleconym-w-HitLeap-w-zamian-za-przysluge-do-wybory-112506) |
Zostań moim poleconym w HitLeap w zamian za przysługę do wybory. - MrocznyKILL - 16-04-2015 20:05 Zostań moim poleconym w HitLeap w zamian za przysługę do wybory: -zapisze się do innego auto surfa z Twojego ref -mogę przez określony czas klikać codziennie w Twoje linki adf.ly itp -rejestracja w grze przeglądarkowej -za reputka -inne (napisz przed zapisom co mam zarobić abym miał szanse odnieść się co do zadania czy mi odpowiada ) Link do HitLeap znajduje się w mojej sygnaturze RE: Zostań moim poleconym w HitLeap w zamian za przysługę do wybory. - MrocznyKILL - 23-04-2015 00:32 @up RE: Zostań moim poleconym w HitLeap w zamian za przysługę do wybory. - Shadow271 - 27-04-2015 17:49 Sama rejestracja, czy jakieś dodatkowe wymagania? RE: Zostań moim poleconym w HitLeap w zamian za przysługę do wybory. - MrocznyKILL - 27-04-2015 19:49 (27-04-2015 17:49)Shadow271 napisał(a): Sama rejestracja, czy jakieś dodatkowe wymagania? Trzeba wy surfować określoną ilość minut a ilość minut zależny czego oczekujesz w zamian. Zostań moim poleconym w HitLeap w zamian za przysługę do wybory. - Klin - 28-05-2015 16:17 Moderator uznał temat za nieaktualny i przenosi go do Archiwum. |