AddMeFast - brak maila aktywacyjnego - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: AddMeFast - brak maila aktywacyjnego (/Temat-AddMeFast-brak-maila-aktywacyjnego-112377) |
AddMeFast - brak maila aktywacyjnego - RemoverPL - 14-04-2015 15:25 Hej. Mam problem z aktywacją konta na addmefast. Mail aktywacyjny nie przychodzi, czekam od kilku dni Próbowałem na wp, gmailu, mail.com i nic... Ktoś wie jak rozwiązać ten problem? RE: AddMeFast - brak maila aktywacyjnego - maxiu170 - 15-04-2015 07:58 Mam to samo RE: AddMeFast - brak maila aktywacyjnego - Kurus92 - 15-04-2015 12:47 @[Lucas] z tego co pisał na czacie to też miał to samo... RE: AddMeFast - brak maila aktywacyjnego - Lucas - 15-04-2015 12:50 U mnie na Gmailu w ogóle nie działało, ale jeśli korzystacie z wp lub innych skrzynek pocztowych, to polecam sprawdzić folder SPAM. Ja cudem się zarejestrowałem z moim mailem na wp i właśnie w folderze SPAM znalazłem link aktywacyjny. RE: AddMeFast - brak maila aktywacyjnego - RemoverPL - 15-04-2015 13:07 Sprawdzałem w folderze SPAM. Nie ma tam tego maila. Wysyłałem go już kilka razy. RE: AddMeFast - brak maila aktywacyjnego - Lucas - 17-04-2015 00:27 A próbowałeś innego maila? Oni mają jakieś problemy i czasem nie załapuje.. albo przy rejestracji pokazuje się nagle, że mail w użyciu. AddMeFast - brak maila aktywacyjnego - Admin - 19-04-2015 09:13 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |