Astrocash przestało wypłacać pieniądze? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: AstroCash (/Forum-AstroCash-338) +---- Wątek: Astrocash przestało wypłacać pieniądze? (/Temat-Astrocash-przestalo-wyplacac-pieniadze-112296) |
Astrocash przestało wypłacać pieniądze? - Blitzkrieg - 13-04-2015 14:37 Witam, Od półtora miesiąca nie dostałem wypłaty. Drugiej mojej wypłaty, którą zleciłem na początku kwietnia też nie otrzymałem, chociaż niby powinna być wypłacona między 6 a 11 dniem miesiąca.A dziś jest już 13... Astrocash pisali, że są jakieś problemy z Payzą i że wkrótce się z tym uporają, a ja do dziś nie mam pieniędzy na koncie. Kontaktowałem się z nimi na priv, miałem dostać kasę w piątek, a dziś już jest poniedziałek i nie mam ani pieniędzy z 2 wypłat ani nie odpowiadają mi na dalsze prywatne wiadmości, chociaż są online. Czy ktoś ma podobny problem? Jestem użytkownikiem astrocash od początku jego istnienia i jak dotąd nie miałem żadnych zastrzeżeń, a tu takie coś. Komuś jeszcze oprócz mnie nie wypłacają pieniędzy? RE: Astrocash przestało wypłacać pieniądze? - AstroCash.org - 13-04-2015 17:55 Witam, rzeczywiście mieliśmy problemy z Payza, teraz wszystkie wypłaty tam będą na czas. Twoją sprawę przekazałem do odpowiedniej osoby i sądziłem, że środki zostały wypłacone, musiało to nam umknąć. Środki pojawią się dziś na koncie jak tylko ta osoba będzie dostępną, pozdrawiam serdecznie i przepraszamy za zaistniałą sytuację! RE: Astrocash przestało wypłacać pieniądze? - mazur00 - 14-04-2015 12:23 (13-04-2015 17:55)AstroCash.org napisał(a): Witam, rzeczywiście mieliśmy problemy z Payza, teraz wszystkie wypłaty tam będą na czas. Twoją sprawę przekazałem do odpowiedniej osoby i sądziłem, że środki zostały wypłacone, musiało to nam umknąć. Środki pojawią się dziś na koncie jak tylko ta osoba będzie dostępną, pozdrawiam serdecznie i przepraszamy za zaistniałą sytuację! Mam konto walutowe ING, co miesiąc mam problemy z wypłatami. Znowu, kolejny miesiac i znowu opóźnienie.Dzisiaj tj.14.04, nadal nie ma pieniążków i PENDING nick: mazur00 RE: Astrocash przestało wypłacać pieniądze? - Blitzkrieg - 14-04-2015 14:06 Ok. Dostałem zaległą wypłatę z marca. (13-04-2015 17:55)AstroCash.org napisał(a): Witam, rzeczywiście mieliśmy problemy z Payza, teraz wszystkie wypłaty tam będą na czas. Twoją sprawę przekazałem do odpowiedniej osoby i sądziłem, że środki zostały wypłacone, musiało to nam umknąć. Środki pojawią się dziś na koncie jak tylko ta osoba będzie dostępną, pozdrawiam serdecznie i przepraszamy za zaistniałą sytuację! Ok. Dostałem zaległą wypłatę z marca. Dzięki. RE: Astrocash przestało wypłacać pieniądze? - AstroCash.org - 14-04-2015 16:02 Witam, cieszymy się, że udało się rozwiązać Twój problem. Zapewniamy, że Payza będzie wychodziła teraz dużo szybciej ze względu na usprawnienie systemu masowych płatności RE: Astrocash przestało wypłacać pieniądze? - mazur00 - 14-04-2015 16:48 (14-04-2015 16:02)AstroCash.org napisał(a): Witam, cieszymy się, że udało się rozwiązać Twój problem. Zapewniamy, że Payza będzie wychodziła teraz dużo szybciej ze względu na usprawnienie systemu masowych płatności A co z kontem walutowym ING? RE: Astrocash przestało wypłacać pieniądze? - Blitzkrieg - 14-04-2015 20:16 (14-04-2015 16:02)AstroCash.org napisał(a): Witam, cieszymy się, że udało się rozwiązać Twój problem. Zapewniamy, że Payza będzie wychodziła teraz dużo szybciej ze względu na usprawnienie systemu masowych płatności Trzymam za słowo . Astrocash przestało wypłacać pieniądze? - yazir - 15-04-2015 12:02 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |