Mała zagwozdka - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Mała zagwozdka (/Temat-Mala-zagwozdka-112242) |
Mała zagwozdka - Arkadio1994 - 12-04-2015 20:47 Witam Was serdecznie Mam taką małą zagwozdkę Szukam pewnej informacji o tych serwisach: Pefect Money EgoPay Solid Trust Pay Bank Wire Payza Neteller OKPay Payeer A moje pytanie brzmi tak: Z pośród wyżej wymienionych, szukam serwisu na który bez ograniczeń można wpłacać/wypłacać środki bez powiązywania ich z kontem bankowym. PayPala nie podawałem bo jego trzeba wiązać, a z tych wyżej wymienionych jest taki, z którego bez problemu będę mógł wpłacać i wypłacać środki?? Mała zagwozdka - Hybrid1990 - 07-10-2018 15:06 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |