![]() |
Dziennik pracy by RadeKK --- Zarobki , screeny , działania :D - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dziennik pracy by RadeKK --- Zarobki , screeny , działania :D (/Temat-Dziennik-pracy-by-RadeKK-Zarobki-screeny-dzialania-D-112218) |
Dziennik pracy by RadeKK --- Zarobki , screeny , działania :D - RadeKK - 12-04-2015 14:14 Cześć. Jak można domyślić się po nicku mam na imię Radek. W tym roku skończę 18 lat , dokładnie we wakacje. Tyle o mnie wystarczy ![]() Czym się postanowiłem zajmować ? 1. Posiadam 2 fanpage. Małe bo po 5k like. Nie używałem ich od kilku miesięcy , a prowadziłem je głównie dla przyjemności ![]() ![]() ![]() ![]() 2. Postanowiłem zająć się Subami ![]() Moje cele: Do końca miesiąca chcę zarobić 100zł . Może i skromnie , ale na mnie , początkującego zawodnika to dość duża kwota ![]() Dziennik będę aktualizował codziennie w godzinach wieczornych ![]() Pierwsza aktualizacja już dziś ![]() A teraz wybaczcie - czas to pieniądz idę kombinować ![]() RE: Dziennik pracy , działania oraz efekty by RadeKK - prelude - 12-04-2015 14:31 Powodzenia ![]() RE: Dziennik pracy , działania oraz efekty by RadeKK - RadeKK - 12-04-2015 14:32 Nie dziękuję ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Dziennik pracy , działania oraz efekty by RadeKK - RadeKK - 12-04-2015 20:13 Dzień pierwszy! Więc tak: 1. Miałem w planach ożywienie 2 fanpage oraz ich sprzedaż. Udało się. Wstawiłem po 2 posty i każdy z nich osiągnął 90-120like. Fanpage sprzedałem a właściwie wymieniłem na dodanie mnie do 80 grup z użytkownikiem @[Szaman1644] ... Myślę że to opłacalny biznes ![]() 2. Postanowiłem skupić się na SUB SMS. Stworzyłem konto i dodałem symboliczne 5 grup. Dodałem do nich posty tzw. spam około 16 oraz około 18 ... To tyle... Mój cel do końca kwietnia wynosi 100zł. Jeszcze 18 dni aby go spełnić ![]() Czas pracy - około 1 godziny (nie liczę tego że ciągle siedzę przed komputerem i odświeżam firesuba oraz piszę na Facebooku dla przyjemności i czytam te forum) Efekty: - zostanę dodany do 80 grup - nie wyceniam tego i nie wliczam. Traktuję to jako narzędzie pracy - zdobyłem 177 unikalnych wizyt co przełożyło się na 9 leadów ![]() Screen: ![]() + 2 leady ![]() Zarobek dziś- 78zł Zarobek ogółem - 78zł Cel na kwiecień - 100zł Na co zarabiam - pierwszym celem jest zwrot długów , jakie narobiłem sobie przez głupotę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Potem - myślę o jakimś umeblowaniu pokoju i powoli zacznę odkładać na auto. Jak na pierwszy dzień myślę że poszło mi dosyć dobrze ![]() ![]() Dziennik pracy by RadeKK --- Zarobki , screeny , działania :D - Hybrid1990 - 02-12-2019 21:19 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |