![]() |
Pomoc dotycząca praw autorskich! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Prawo i Podatki (/Forum-Prawo-i-Podatki-195) +--- Dział: Prawo i Podatki (/Forum-Prawo-i-Podatki-228) +--- Wątek: Pomoc dotycząca praw autorskich! (/Temat-Pomoc-dotyczaca-praw-autorskich-112205) |
Pomoc dotycząca praw autorskich! - rafiko1112 - 12-04-2015 11:05 Witam. Postanowiłem otworzyć sklep cupsell. Stworzyłem póki co kilka wzorów koszulek i mam pytanie do tych, którzy znają się na wykorzystaniu praw autorskich. Tutaj macie link do sklepu: hardcoregamerwear.cupsell.pl Logo sklepu, tło oraz baner stworzyłem sam na podstawie szablonów. Resztę grafiki widoczną na koszulkach także zmajstrowałem sam w gimpie, ale do końca nie jestem pewien, ponieważ jest to wykorzystanie np. cs:go. Możecie mi poradzić? RE: Pomoc dotycząca praw autorskich! - Madara Uchiha - 12-04-2015 11:08 Dobrze jest ![]() RE: Pomoc dotycząca praw autorskich! - rafiko1112 - 12-04-2015 11:37 Czyli jeżeli sam przerobiłem coś w gimpie i wykorzystałem do tego np. grafikę cs:go to ja mam do tego prawa autorskie? Jeszcze zapytam jak oceniasz " te coś " co udało mi się zrobić? Jak coś to moje pierwsze "walki" z grafiką hahahha ^^ RE: Pomoc dotycząca praw autorskich! - Madara Uchiha - 12-04-2015 12:11 Skoro jest przerobione w gimpie to nie jest oryginalne, przecież nawet koszulki ci z piłkarzami na rynkach sprzedają podróbki, nikt się nie może do ciebie za to przyczepić, chyba że komuś kolor nie pasuje ![]() RE: Pomoc dotycząca praw autorskich! - rafiko1112 - 12-04-2015 12:17 No okej, teraz czaję. Oczywiście to jest nisza dla miłośników gry cs:go póki co, ale tak się zastanawiałem czy dobrze wykonane pod względem grafiki/kolorów czy może coś dopracować? |