Zasieg na fp - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451) +--- Dział: Facebook (/Forum-Facebook-452) +--- Wątek: Zasieg na fp (/Temat-Zasieg-na-fp-112152) |
Zasieg na fp - matig20 - 11-04-2015 15:25 Witam przeglądałem niektóre fp w dziale niżej i mają duży zasięg całkowity i dużo mniejszy zasięg posta ... od czego to zależy ??? u mnie to wygląda tak przy 6135 like podpowie mi ktoś jak polepszyć zasięg posta ??? jak zachęcić do udostępniania itp ... dodam ,że po wrzuceniu foto osiąga ono ponad 150 like w dobe , a jak jest jakieś dobre foto to potrafi nawet do 400 dość RE: Zasieg na fp - Bordo - 11-04-2015 15:32 Ja jak dodaje fotke na fp (700 likeow) to ma po dobie zasieg posta tyle samo wynosi xd RE: Zasieg na fp - WuJeKuBa - 11-04-2015 15:52 Tu nie chodzi o lajki w poście.. Jeżeli np. dasz jakąś fotkę do postu i dużo ludzi w nią kliknie to zasięg tego postu jest większy, jeżeli mało to zasięg mniejszy Dlatego ważne jest, aby dodawać jak najlepsze materiały. Bo jeśli dasz post z fotką, że "kto nie lajkuje ten gej", czy coś w tym stylu, a przykładowo będzie to słaba fota z laską 2/10, to będziesz miał dużo lajków, a mały zasięg Dlatego dbaj o dodawane materiały Zasieg na fp - Admin - 19-04-2015 10:27 TEMAT PRZENIESIONY Moderator uznał że wątek został założony w nieodpowiednim dziale, co skutkowało przeniesieniem tematu. RE: Zasieg na fp - matig20 - 19-04-2015 12:56 Czyli jeslu wsrtosci mam podobne to dobrze ??? |