![]() |
Łatwe zarabianie propozycje - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Łatwe zarabianie propozycje (/Temat-Latwe-zarabianie-propozycje-112082) |
Łatwe zarabianie propozycje - BialyWilk321 - 09-04-2015 21:26 Witam od razu się przyznam, że zarabianie przez internet jest mi obce więc proszę o wyrozumiałość. Chciałbym abyście napisali w komentarzach strony internetowe do zdobywania punktów, a następnie zamieniania ich na przelew. Stawka dowolna oczywiście żeby były bezpieczne, darmowe i bez oszustw. W miarę możliwości możecie wytłumaczyć zasady działania tej strony. Ostatnio mocno mnie zainteresowało lubietoto, lecz ludzie skarzą się, że strona nie wypłaca pieniędzy ![]() Możecie napisać wszystkie jakie znacie lub waszą ulubioną. Pozdrawiam to moja pierwsza aktywność na tym forum. ![]() RE: Łatwe zarabianie propozycje - dzemba - 10-04-2015 17:17 ebesucher.de Pewna, bezpieczna, płaca, tylko raczej nie dorobisz się na niej kokosów ![]() RE: Łatwe zarabianie propozycje - michu12345 - 10-04-2015 22:16 Dla pana qi0 powinien polecieć banik Łatwe zarabianie propozycje - Hybrid1990 - 19-04-2021 15:17 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |