Patol HYIP - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Patol HYIP (/Temat-Patol-HYIP-112077) |
Patol HYIP - LordBeaK - 09-04-2015 19:51 Witam. Przedstawiam wam mojego oryginalnego HYIPA. Właściwie to nie HYIP lecz moja inwestycja. Zamierzam założyć stronę na darmowym hoście. Po to aby to poukładać. A więc moja oferta na razie skromna. 1. Na początku przyjmę wpłaty od max. 2 użytkowników na raz. 2. Dla pierwszych 10 os. gwarantowany zwrot w przypadku utraty. 3. Jeśli zainwestuje u mnie osoba ze stażem 3 lat oraz reputacją 500+ wyślę zdjęcie dowodu. Plany inwestycyjne: Wpłata 5$ - Czas 1 tyg - zwrot 120% Wpłata 10$ - Czas 2 tyg - zwrot 150% Jeśli się to rozkręci to dodam więcej planów oraz zwiększę limit użytkowników. Procesor Skrill. W przypadku utraty dla pierwszych 10 osób zwracam gotówkę na Konto Bankowe. Zapraszam do inwestycji. RE: Patol HYIP - tsostuff - 09-04-2015 19:54 Hmmm, wszedl ktos ? RE: Patol HYIP - LordBeaK - 09-04-2015 20:00 Niee... 10 minut temu napisałem ale czekam cierpliwie. Myślę że gwarantowany zwrot na początek powinien zapewnić bezpieczeństwo. Patol HYIP - Coristo - 09-04-2015 20:08 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |