subb sms a rodzaj programu - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: subb sms a rodzaj programu (/Temat-subb-sms-a-rodzaj-programu-112067) |
subb sms a rodzaj programu - funuman - 09-04-2015 18:51 Cześć. Ostatnio zbudowałem sobie niezła bazę kont na fejsie. Mam trochę takich po 200grup i chciałbym zacząć już zarabiać ale nie mam za bardzo pomysłu co wrzucać.. Nigdzie nie widzę, żeby ktoś spamował na grupach więc nie wiem co teraz jest w modzie. 2 Planuje spamić z hotcash, grupy to typowy spam, typu sprzedam, szukam znajomych itp. Jaki program wybrać żeby chociaż parę zł wpadło z takiego spamu ;-)? RE: subb sms a rodzaj programu - Kondziozwykopu - 09-04-2015 20:59 Grupy typu ''sprzedam, szukam znajomych itp.'' są w większości wypalone, więc kokosów nie zbijesz. Aczkolwiek nie mówię, ze nic nie zarobisz RE: subb sms a rodzaj programu - Armin Van Buuren - 09-04-2015 22:58 Dokładnie ..grupy wypalone ale jeśli masz coś próbować to spróbuj iphone 6 RE: subb sms a rodzaj programu - funuman - 12-04-2015 14:40 Dzięki. Znalazłem swoją niszę i od dwóch dni zarabiam po 100zł dziennie ;-) |