Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Poszukuję osoby znającej się na WP - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarządzanie stronami Internetowymi (/Forum-Zarzadzanie-stronami-Internetowymi-358)
+--- Dział: Wordpress (/Forum-Wordpress-360)
+--- Wątek: Poszukuję osoby znającej się na WP (/Temat-Poszukuje-osoby-znajacej-sie-na-WP-112022)

Poszukuję osoby znającej się na WP - nitram - 08-04-2015 21:26

Tak jak w temacie poszukuję osobę znającą się na WP przynajmniej w stopniu podstawowym, głównym zadaniem będzie dodawanie treści i formatowanie tekstu przygotowywanie postów itp. jeśli znasz się bardziej na WP oczekuję pomocy w rozbudowie poprawie wyglądu i funkcjonalności mojej strony.

EDIT:

Bardzo dużo osób napisało aż za dużo nie jestem w stanie odpisać wszystkim, za dużo czasu to pochłania.
Nie liczyłem jednak na tak duże zainteresowanie tematem.
Proponuję to więc rozwiązać w inny sposób na początku zależy mi na ogarnięciu wyglądu tej strony
http://jakzarobic100zl.pl/ robiona na szybko wygląda jak wygląda i chciałbym to zmienić.

Chodzi mi głównie o nadanie "profesjonalnego" wyglądu cokolwiek to znaczy, nie mam jakieś super koncepcji na to ale w tej chwili tak jak jest średnio mi się to podoba, jeśli macie pomysł na to jak się z tym uporać jak zmienić żeby mnie zadowolić proszę pisać w tym temacie.

Najlepiej w formie:

Przykład 1
Ja bym zmienił to i to usunął tamto dodał blabal może być tutaj też link umieszczony jak by to wyglądało po twojej edycji
Za pomoc w ogarnięciu musisz mi zapłacić 50 zł
Dam radę to ogarnąć w 2 dni.

Przykład 2
Strona jest tak do bani że wszystko trzeba zmienić. Proponuję taki wygląd: link
Za pomoc chcę 250 zł
Jako iż trzeba wszystko od postawa stawiać potrzebuję tydzień żeby to ogarnąć.

Wszystkie odpowiedzi proszę zamieszczać tylko i wyłącznie w tym temacie nie będę odpowiadać na PW !
Jak się z kimś dogadam wtedy przejdziemy na pw lub gg skype

P.S. Mam świadomość tego że szybko tanio i dobrze nie istnieje jednak takiej oferty będę szukać żeby się plasowała jak najbliżej tych wytycznych.

RE: Poszukuję osoby znającej się na WP - Lejston - 08-04-2015 21:31

Pw Smile

RE: Poszukuję osoby znającej się na WP - szczygielek - 08-04-2015 21:35

Napisz PW, tworze stronki na szablonach WP, a także prowadze kilka blogów na tym silniku Wink

RE: Poszukuję osoby znającej się na WP - 4funsecond - 08-04-2015 21:38

Napisz na gg 49950869

RE: Poszukuję osoby znającej się na WP - nitram - 09-04-2015 19:48

Bardzo dużo osób napisało aż za dużo nie jestem w stanie odpisać wszystkim, za dużo czasu to pochłania.
Nie liczyłem jednak na tak duże zainteresowanie tematem.
Proponuję to więc rozwiązać w inny sposób na początku zależy mi na ogarnięciu wyglądu tej strony
http://jakzarobic100zl.pl/ robiona na szybko wygląda jak wygląda i chciałbym to zmienić.

Chodzi mi głównie o nadanie "profesjonalnego" wyglądu cokolwiek to znaczy, nie mam jakieś super koncepcji na to ale w tej chwili tak jak jest średnio mi się to podoba, jeśli macie pomysł na to jak się z tym uporać jak zmienić żeby mnie zadowolić proszę pisać w tym temacie.

Najlepiej w formie:

Przykład 1
Ja bym zmienił to i to usunął tamto dodał blabal może być tutaj też link umieszczony jak by to wyglądało po twojej edycji
Za pomoc w ogarnięciu musisz mi zapłacić 50 zł
Dam radę to ogarnąć w 2 dni.

Przykład 2
Strona jest tak do bani że wszystko trzeba zmienić. Proponuję taki wygląd: link
Za pomoc chcę 250 zł
Jako iż trzeba wszystko od postawa stawiać potrzebuję tydzień żeby to ogarnąć.

Wszystkie odpowiedzi proszę zamieszczać tylko i wyłącznie w tym temacie nie będę odpowiadać na PW !
Jak się z kimś dogadam wtedy przejdziemy na pw lub gg skype

P.S. Mam świadomość tego że szybko tanio i dobrze nie istnieje jednak takiej oferty będę szukać żeby się plasowała jak najbliżej tych wytycznych.

RE: Poszukuję osoby znającej się na WP - LMKY - 12-04-2015 10:07

Dzień dobry!
Jako, że nie chcę Pana obciążać finansowo, oferuję:
Wprowadzenie kilku zmian;
- zmiana czcionki oraz headera (koniecznie!)
- zmiana sloganu, na na pewno mniejszy
- wprowadzenie ogólnego ułożenia, wyróżnienia najważniejszych postów
- to co najlepsze; obsługa językowa tekstów na stronie (posiadam spore umiejętności w posługiwaniu się naszym językiem)
- dodanie przydatnych pluginów

Nie mam pojęcia jak to wycenić. Myślę, że 30ZŁ wystarczy, ew. Pan coś dołoży jak fajnie to zrobię (zbieram na kilka rzeczy, a z zarabianiem u mnie coraz słabiej).

Ile to zajmie? 3 dni i będzie gotowe.
pozdrawiam

RE: Poszukuję osoby znającej się na WP - Madara Uchiha - 12-04-2015 19:46

Ja za 250 zł postawie ci responsywną stronę w 3-4 h. Jak coś to pw.

RE: Poszukuję osoby znającej się na WP - nitram - 13-04-2015 18:03

Temat zostawiam jeszcze otwarty, ale wydaje mi się, że znalazłem już odpowiednią osobę, chyba że ta osoba nie sprosta zadaniu to wznowię poszukiwania
(12-04-2015 10:07)LMKY napisał(a):  Dzień dobry!
Jako, że nie chcę Pana obciążać finansowo, oferuję:
Wprowadzenie kilku zmian;
- zmiana czcionki oraz headera (koniecznie!)
- zmiana sloganu, na na pewno mniejszy
- wprowadzenie ogólnego ułożenia, wyróżnienia najważniejszych postów
- to co najlepsze; obsługa językowa tekstów na stronie (posiadam spore umiejętności w posługiwaniu się naszym językiem)
- dodanie przydatnych pluginów

Nie mam pojęcia jak to wycenić. Myślę, że 30ZŁ wystarczy, ew. Pan coś dołoży jak fajnie to zrobię (zbieram na kilka rzeczy, a z zarabianiem u mnie coraz słabiej).

Ile to zajmie? 3 dni i będzie gotowe.
pozdrawiam
Ta oferta jest dla mnie ciekawa

(12-04-2015 19:46)Madara Uchiha napisał(a):  Ja za 250 zł postawie ci responsywną stronę w 3-4 h. Jak coś to pw.
Niestety 250 zł to za dużo jak dla mnie.