![]() |
Tworzenia zaplecza i rozkręcanie się od 30$ miesięcznie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Tworzenia zaplecza i rozkręcanie się od 30$ miesięcznie (/Temat-Tworzenia-zaplecza-i-rozkrecanie-sie-od-30-miesiecznie-112010) |
Tworzenia zaplecza i rozkręcanie się od 30$ miesięcznie - marykok - 08-04-2015 18:39 Witajcie! ![]() Jestem świeżakiem chciałbym zacząć zarabiać przez internet (jak każdy ![]() Na dzień dzisiejszy posiadam dwa stare fanpage na fb po ok 20-30k like ale o bardzo słabej "oglądalności". Popadłem w długi i muszę osiągnąć zysk min 30$ w tym miesiącu zarobiając na samym siedzeniu w sieci(dziennie spędzam minimum 4h w sieci). Co doradzacie??? Jak stworzyć dobre zaplecze i zarabiać jak najwięcej? Jestem zainteresowany współpracą! Wiadomo w grupie raźniej, łatwiej, szybciej, efektywniej i przyjemniej! ![]() RE: Tworzenia zaplecza i rozkręcanie się od 30$ miesięcznie - pointsmaster - 09-04-2015 00:04 Odezwij się na priv, przy czasie którym dysponujesz spokojnie mogę pomóć Ci z G2A. Teraz zarabiam na tym tylko w sposób pasywny ze względu na brak czasu(dozywotnie prowizje od konsumentów), ale przy poswieceniu 2h dziennie osiągałem zyski w okolicach €400/miesiąc. Dodatkowo nie jest to wciskanie ludziom kitu, ani żerowanie na czyjejś głupocie lub nieświadomości ![]() RE: Tworzenia zaplecza i rozkręcanie się od 30$ miesięcznie - dzemba - 09-04-2015 00:43 (08-04-2015 18:39)marykok napisał(a): Popadłem w długi i muszę osiągnąć zysk min 30$ w tym miesiącu Chciał bym mieć takie długi ![]() A serio, nie wiedząc jaką masz grupę "odbiorców" mało kto ci coś konkretnego podpowie. RE: Tworzenia zaplecza i rozkręcanie się od 30$ miesięcznie - Szalony - 09-04-2015 12:39 dzemba odezwij sie na gg' 38781559 RE: Tworzenia zaplecza i rozkręcanie się od 30$ miesięcznie - marykok - 09-04-2015 18:07 Mam ok 200-300 odbiorców każdego postu :/ Fp Podpowie ktoś jak dobrze rozkręcić Fanpage? RE: Tworzenia zaplecza i rozkręcanie się od 30$ miesięcznie - Armin Van Buuren - 09-04-2015 23:01 wrzucaj treśći po kilka razy dziennie RE: Tworzenia zaplecza i rozkręcanie się od 30$ miesięcznie - marykok - 10-04-2015 22:20 Mam 2 fanpage na którym jest ok 3k odbiorców każdego postu ![]() ![]() Jak stworzyć sobie odpowiednie zaplecze? RE: Tworzenia zaplecza i rozkręcanie się od 30$ miesięcznie - malodobry - 28-04-2015 23:09 Mogę Ci zaproponować współpracę z serwisem który niedługo zostanie otwarty. W skrócie chodzi o to że ten serwis ma próbować podbić allegro mając lepsze warunki dla sprzedających i kupujących (prace nad nim trwają wiele lat a inwestowane były grube miliony). Tam tylko się rejestrujesz, aby mieć konto tak jak na allegro. Nic za nic nie płacisz, ani nic nie musisz kupować. Jak chcesz coś kupić to kupujesz tak jak na allegro jeśli jest oczywiście korzystniejsza cena. A jeśli ktoś się zarejestruje z Twojego linku to dla Ciebie coś tam skapnie jeśli on coś kupi/sprzeda ale kosztem serwisu a nie sprzedającego. Nic się praktycznie nie ryzykuje tylko czas który się poświęca na rejestrację. No i do 7 maja jest możliwość posiadania konta uprzywilejowanego potem to już jako zwykły użytkownik, ponieważ od 7 maja rusza serwis pełną parą i rejestracja jest otwarta. Dobrze jest też rozkminić jakąś sprzedaż bo jak się teraz zacznie sprzedawać to się będzie wyżej pozycjonowanym na stronie i późniejsze sprzedaże będą łatwiej szły. No i dobrze mieć jak najwięcej kupujących/sprzedających pod sobą bo to zysk dla Ciebie. Z czasem jeśli im się uda i tak większość osób założy tam konto, aby dokonywać korzystnych zakupów. Ja mogę wysłać Tobie zaproszenie (mam dane do dostępu do wcześniejszej rejestracji) gdzie zarejestrujesz się z mojego linka po czym zaprosisz swoich znajomych do rejestracji tam. Im więcej ich się pod Ciebie zarejestruje to więcej zarobisz na ich zakupach/sprzedanych towarach, jeśli uda się oczywiście wybić temu serwisowi. Moim zdaniem mają duże szanse. Sporo na ten temat się dowiedziałem i jest to bardzo poważna inwestycja. RE: Tworzenia zaplecza i rozkręcanie się od 30$ miesięcznie - EpicBlank - 10-05-2015 22:20 Jak dla mnie założenie kilku fp i praca ze skraceniem to dosć dobry sposób na zaplecze. Na początku moze być ciężko ale jak już zrozumiesz zasade działania pójdzie ci raczej łatwo ![]() RE: Tworzenia zaplecza i rozkręcanie się od 30$ miesięcznie - Malgorzata25 - 11-05-2015 17:58 A na czym się znasz? Masz jakieś hobby? |