Bramka Proxy - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Boty i Programy (/Forum-Boty-i-Programy-357) +--- Wątek: Bramka Proxy (/Temat-Bramka-Proxy-111998) Strony: 1 2 |
Bramka Proxy - mcraft - 08-04-2015 16:19 Witajcie, szukałem jakiegoś dobrego programu proxy który używając proxy wyświetlał by naszą stronę. Nic darmowego nie znalazłem wiec postanowiłem zrobić swoją przeglądarkę proxy. Aktualnie Program nie powala aczkolwiek spełnia swoje zadanie. Funkcji programu: - Ręczne dodawanie adresów proxy - Lista Proxy (Aktualnie jest dodanych 5 Sprawdzonych Polskich adresów. Jeśli posiadasz listę adresów Proxy [ Tylko PL] podziel się nią w komentarzach) - Możliwość uruchomienia dowolnej witryny (Niektóre proxy mogą być zablokowane) W kolejnych wersjach naszego proxy Planuję: - Zautomatyzować zmianę proxy + Odświeżenie strony - Zwiększyć listę Adresów proxy - Dodać możliwość auto klikania w bannery (Kwestia możliwości implementacji) Jeśli Masz jakieś pomysły chciał byś się nim podzielić pisz priv lub zostaw komentarz. Zrzut ekranu: Pobierz Proxy RE: Bramka Proxy - fastuniox5 - 08-04-2015 17:03 no no zaraz wypróbuje @edit haha gościu dał download na subsms RE: Bramka Proxy - mcraft - 08-04-2015 18:10 Zaraz wrzucę na darmowy. Dzielcie się jak macie Polskimi proxy to zwiększę baze. RE: Bramka Proxy - fastuniox5 - 08-04-2015 18:14 (08-04-2015 18:10)mcraft napisał(a): Jakoś trzeba sobie radzić. Chcecie to wrzucę na darmowy xD wrzuć na darmowy o ile wcześniej nie wyłapiesz bana RE: Bramka Proxy - mcraft - 08-04-2015 18:31 Poszło a jak wyłapie bana to wrzucę na swój serwer Link został podmieniony . jeśli wszystko pójdzie tak jak planuje to dziś jeszcze albo jutro dodam do apki autosurfa. RE: Bramka Proxy - mcraft - 08-04-2015 21:49 (08-04-2015 18:31)mcraft napisał(a): Poszło a jak wyłapie bana to wrzucę na swój serwer Link został podmienionyAuto surf gotowy Jutro poszukam dobrych adresów proxy bo widzę że brak pomocy ze strony użytkowników i oddam go wam do użytku. A jeśli zajdzie Potrzeba kupie kilka VPS/Dedyków i zrobię własne proxy ale wtedy program będzie niestety płatny ponieważ utrzymanie własnego proxy będzie kosztowne RE: Bramka Proxy - Dk2RR - 09-04-2015 09:22 Avast od razu blokuje. Nawet się pobrać nie da. Daj skana. RE: Bramka Proxy - mcraft - 09-04-2015 09:28 (09-04-2015 09:22)Dk2RR napisał(a): Avast od razu blokuje. Nawet się pobrać nie da. Daj skana. Znowu jakiś posrany hosting ;/ zaraz poszukam normalnego hostingu. Ok Wrzuciłem na Catshare.net stąd już sie pobiera normalnie trzeba tylko odczekać 60sec. Dodałem wersję z Auto surfem. Jak korzystać z auto surfa no na tą chwile poszedłem po najmniejszej linii oporu i zrobiłem to na zasadzie auto Click'a. Suwakiem regulujemy Częstotliwość klikania. Na początek dałem rozbieżność od 10s do 30s. Obsługa jest banalna. Link podmieniłem w pierwszym poście oraz dodaje go tutaj. Pobierz Proxy RE: Bramka Proxy - Dk2RR - 09-04-2015 09:52 A skan? RE: Bramka Proxy - mcraft - 09-04-2015 09:59 Jaki skan czego skan ? chcesz żebym przeskanował Plik ? |