![]() |
Leadmore.pl - niepoważna firma - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: LeadMore (/Forum-LeadMore-396) +---- Wątek: Leadmore.pl - niepoważna firma (/Temat-Leadmore-pl-niepowazna-firma-111949) |
Leadmore.pl - niepoważna firma - Terrorak - 07-04-2015 19:01 Witam Zacząłem bawić się w sub smsy od 5 dni, spamowałem po kilka godzin dziennie na różnych serwisach społecznosciowych i dzisiaj dostaje o taka wiadomomść: ![]() Gratuluje leadmore, cały czas jestem na jednym ip, mozecie sobie sprawdzic wszystko, moge pokazac screeny z kont na fb, gdzie ludzie wpisywali wszystko, NIE MAM NIC DO UKRYCIA Szkoda mi czasu oraz pieniedzy, bo zarobilem prawie 300zl Pozdrawiam wszystkich i dziekuje za ''współpracę'' Tak, konto ma tylko kilka dni, bo założylem je równo z tym jak zacząłem sie bawic na tym serwisie. RE: Leadmore.pl - niepoważna firma - Majka - 07-04-2015 19:02 Powiem Wam jedno: źle się dzieje ![]() Coś dużo tych przypadków RE: Leadmore.pl - niepoważna firma - szykiryki - 07-04-2015 19:04 Rowniez pozdrawiam. Ci, ktorzy siedza w lm, wczesniej we freebiz od 2-3 lat i dostaja wyplaty bez zadnych watpliwosci, pewnie specjalnie sie nie przejma... @Majka, ostatnio zatrzesienie tych banow na lm, nie wiem z czego to wynika, ale mi trudno zrezygnowac, zwlaszcza, ze nigdzie nie osiagam takiej konwersji jak na leadmore czy freebiz... RE: Leadmore.pl - niepoważna firma - Terrorak - 07-04-2015 19:04 Brak mi slow, by opisac jak bardzo jestem teraz wk#@$^#$^ i rozczarowany, szkoda ze poswiecilem cale swieta na to, pozdrawiam cieplo leadmore.pl raz jeszcze RE: Leadmore.pl - niepoważna firma - Hajs - 07-04-2015 19:06 widzę, że takie przypadki są coraz częstsze. może to jakiś błąd? RE: Leadmore.pl - niepoważna firma - Terrorak - 07-04-2015 19:08 Mam cicha nadzieje, ze to zwykly błąd. Nie zostawie tego tak poprostu ![]() RE: Leadmore.pl - niepoważna firma - Squall112 - 07-04-2015 19:08 Sam się zastanawiam już co jest nie tak ze coraz częściej bany lecą, miejmy tylko nadzieję że się nie zwina albo faktycznie to były fraudy itd. RE: Leadmore.pl - niepoważna firma - LikeIt - 07-04-2015 19:11 No chyba że to konkurencja zaczyna stosować niemoralne zagrania ![]() RE: Leadmore.pl - niepoważna firma - mieszko05 - 07-04-2015 19:12 Ja tam myślę ,że ktoś tu zamulił z Prima Aprilis RE: Leadmore.pl - niepoważna firma - Terrorak - 07-04-2015 19:18 Czekam na wypowiedz kogos z leadmore, tak jak juz pisalem, moge podac wszystko. |