Strona iSparkTube.com <- Za groszę! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Strona iSparkTube.com <- Za groszę! (/Temat-Strona-iSparkTube-com-Za-grosze-111909) |
Strona iSparkTube.com <- Za groszę! - chacku - 07-04-2015 11:16 1.Nazwa przedmiotu : Strona internetowa+Galeria+Forum+FanPage 2.Opis przedmiotu :Witam. Posiadam stronę iSparkTube.com wraz z stworzonym skryptem do dodawania filmów z Yt,vimeo itd oraz galerie + forum. Wszystko wykonane z unikalną grafiką oraz fp +5000like. Hosting niedługo wygasa, jest na az.pl Domena ma jeszcze spory czas. Niestety nie mam czasu się nią opiekować ale potencjał widze ogromny gdyż bez wykupowania żadnych reklam a jedynie dodajac wpisy na Google + miałem(teraz jest ok. 20% mniej wejść ze względu na brak moich wpisów) wejść unikalnych średnio 200-300 dziennie(Odwiedzin nawet kilka k). Gdybym wykupił choć jedną reklame albo chociaż troche sie przyłozył do rozreklamowania, strona była by o wiele bardziej znana. Widzę w niej potencjał i nie chce aby włożone pieniądze przepadły. Wierze, że ktoś odkupi stronkę i zajmie się nią porządnie. Informacje techniczne: Skrypt: Joomla Statystyki: Google Analytics Fanpage: Tak Forum: Tak Galeria: Tak 3.Zdjęcia : 4.Kontakt : telefon mogę podać na PW. E-mail(najszybszy kontakt ze mną):[email protected], lub PW ale rzadko wchodze na forum 5.Cena : do uzgodnienia. Poczekam kilka dni i zobaczę kto da najwyższa ofertę. 6.Sposób zapłaty za przedmiot : Przelew bankowy, możliwe wystawienie przez allegro RE: Strona iSparkTube.com <- Za groszę! - Lejston - 07-04-2015 11:21 5 zł RE: Strona iSparkTube.com <- Za groszę! - smagalaz - 07-04-2015 12:23 Konto Google+ też jest w cenie? I czy w razie czego byłaby możliwość, abyś mnie trochę wprowadził w to, jak prowadzić ten serwis? Nie potrzeba mi wiele, wystarczą namiary na źródła contentu. Przyślij mi screeny statystyk Google Analytics + kwotę, jakiej oczekujesz za ten serwis. Na PW, ewentualnie jak wolisz, to podam maila. RE: Strona iSparkTube.com <- Za groszę! - chacku - 07-04-2015 17:55 Już pisze pozdrawiam RE: Strona iSparkTube.com <- Za groszę! - fusek - 08-04-2015 07:33 Jaka cena? RE: Strona iSparkTube.com <- Za groszę! - chacku - 08-04-2015 21:54 Oczekuje chociaż zwrotu za hosting. Bo gdybym liczył ile wydałem na grafikę i skrypt.. Myślę, że ok 150 mnie usatysfakcjonuje. RE: Strona iSparkTube.com <- Za groszę! - rojcio - 09-04-2015 18:59 Dam 75zł . RE: Strona iSparkTube.com <- Za groszę! - kuba48 - 09-04-2015 19:27 Dam 80zł RE: Strona iSparkTube.com <- Za groszę! - chacku - 12-04-2015 10:38 80zł! Czekam na dalsze propozycje! Strona iSparkTube.com <- Za groszę! - surfer0700 - 13-05-2015 09:17 Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |