Premium SMS czy subskrypcja i nie tylko - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Premium SMS czy subskrypcja i nie tylko (/Temat-Premium-SMS-czy-subskrypcja-i-nie-tylko-111871) |
Premium SMS czy subskrypcja i nie tylko - TheKaczorek178 - 06-04-2015 19:15 Cześć, otóż mam kilka pytań: 1. Subskrypcje czy premium sms? wiem że zależy co się promuje itd. ale chodzi mi o Wasze zdanie. 2. Jaki serwis (4lead, leadmore) pod filmy? By nie trzeba było podawać linku do prawdziwego filmu. 3. Jaki skracacz pod FP i nie tylko. 4. Jaki serwis pod ruch zagraniczny? Wiem że proszę o wiele ale z góry dziękuję za pomoc. RE: Premium SMS czy subskrypcja i nie tylko - Koja - 06-04-2015 21:13 1. Zależy jaki program, do niektórych bardziej oczywiste jest podanie numeru niż wysłanie sms, a do innych na odwrót. 2. leadmore i firesub ma dobry program pod filmy 3. 1ts.pl na fb chyba działa 4. Na hotcashu masz niektóre programy pod ruch zagraniczny. RE: Premium SMS czy subskrypcja i nie tylko - TheKaczorek178 - 07-04-2015 13:41 (06-04-2015 21:13)Koja napisał(a): 1. Zależy jaki program, do niektórych bardziej oczywiste jest podanie numeru niż wysłanie sms, a do innych na odwrót. Dzięki wielkie. Może ktoś jeszcze się wypowie. |