Poszukuję takiego sposobu, który - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Poszukuję takiego sposobu, który (/Temat-Poszukuje-takiego-sposobu-ktory-111821) |
Poszukuję takiego sposobu, który - mikollek - 06-04-2015 00:17 Próbuję od paru dni doszukać się takiej formy zarobku przez internet, która nie spowoduje szkód u innych osób, nie wyzyskuje ich, może to być cokolwiek, włącznie z opcjami binarnymi(tutaj problem tkwi w tym, że potrzebuję mentora - ostatnio posługując się poradnikami moje 100ojro poszło w dwa dni). Na wszystko co nie prowadzi do szkód(innych osób) jestem otwarty. Nie posiadam dużych oszczędności na inwestycje(bardzo trudna sytuacja u mnie, mam 15 lat, niezamożnych rodziców i musimy w ciągu paru miesięcy wykończyć dom, brak finansów). Posiadam dobry komputer i przeciętne łącze. Szybko się uczę. Jeżeli jesteś w stanie mi pomóc proszę o kontakt na pw lub tutaj w temacie Proszę administrację o nieusuwanie mojego tematu, próbowałem czegoś znaleźć ale trudno tego typu rzecz która przyniesie zysk większy niż 500zł na miesiąc, dlatego liczę na to, że ktoś z użytkowników mi pomoże.. Dzięki za wyrozumiałość! RE: Poszukuję takiego sposobu, który - Ragnar - 06-04-2015 00:25 Pamiętam jak zaczynałem niemalże identycznie jak Ty. Co robiłem? Poduczyłem się html,css,phpa i robiłe stroni i skrypciki za drobne I tak już zostało, zarabiam dalej na tym samym tylko większe pieniążki RE: Poszukuję takiego sposobu, który - Branzolek - 06-04-2015 00:31 Sprzedawaj coś to pierwsza moja myśl. Konta na fb? Emaile? Fanpage? Poszukuję takiego sposobu, który - Coristo - 06-04-2015 01:00 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |