[Rozwiązane]VIP Guaranteed Redemption - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: [Rozwiązane]VIP Guaranteed Redemption (/Temat-Rozwiazane-VIP-Guaranteed-Redemption-11181) |
[Rozwiązane]VIP Guaranteed Redemption - mikolaj90 - 31-07-2010 09:05 Cześć Ostatnio wchodziłem na Lockerz tylko po to, aby zebrać punkty, odpowiedzieć na pytanie i potwierdzić zalogowanie. Jednym słowem trochę zaniedbałem. Wracając do tematu: Co to jest te VIP Guaranteed Redemption ? Kiedy to się odbędzie ? Prosiłbym aby ktoś kto może napisał mi coś o tym Pozdro RE: VIP Guaranteed Redemption - MotorniczyTramwaju - 31-07-2010 09:07 VIP Guaranteed Redemption jest specjalnym restockiem dla 24 osób które się zakwalifikują. Aby się zakwalifikować, należy mieć jak największą ilość zaakceptowanych znajomych na Lockerz w odpowiednich godzinach. Tak więc jeśli nie masz maili do zaproszenia, nie ma na co liczyć. Niedługo mają podać kolejny sposób jak się zakwalifikować. Promocja trwa tylko w weekend. RE: VIP Guaranteed Redemption - yuncle - 31-07-2010 10:50 osz kurwa dlaczego? nie mam teraz czasu debilnych zaproszeń wysyłać. znowu zasrane tłuste świnie z ameryki wszystkie miejsca zajmą RE: VIP Guaranteed Redemption - Synkretysta - 31-07-2010 16:17 Caucaia - Kolumbia Saint Louis - USA Agusta - chyba Wielka Brytania General Santos City - Filipiny Bareggio - Włochy Dobrich - Bułgaria. Wszyscy mają szanasę, Yuncle i dodatkowo USA, Kolumbia i Rumunia [Rozwiązane]VIP Guaranteed Redemption - Marello - 19-03-2011 11:30 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany lub też rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |