Doładowanie PayPal a ING. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Konta Bankowe (/Forum-Konta-Bankowe-449) +--- Dział: Systemy Płatności Internetowych (/Forum-Systemy-Platnosci-Internetowych-206) +---- Dział: PayPal (/Forum-PayPal-335) +---- Wątek: Doładowanie PayPal a ING. (/Temat-Doladowanie-PayPal-a-ING-111775) |
Doładowanie PayPal a ING. - nykkusek - 05-04-2015 10:42 Witam, przed chwilą zleciłem doładowanie mojego konta paypal poprzez przelew z banku ING i tutaj moje pytanko, kiedy mogę się spodziewać $ na moim koncie paypal? RE: Doładowanie PayPal a ING. - marcel_kk - 05-04-2015 10:52 Zasadnicze pytanie: to był przelew zwykły czy błyskawiczny ? RE: Doładowanie PayPal a ING. - nykkusek - 05-04-2015 10:53 Zwykły, a teraz zleciłem kolejny, tym razem błyskawiczny "Doładuj konto błyskawicznie". @[marcel_kk] RE: Doładowanie PayPal a ING. - Scoobyx - 05-04-2015 12:16 Błyskawiczny powinien być do kilkunastu minut, choć nie wiem dokładnie jak to jest w święta, aczkolwiek różnicy nie powinno być. Zwykłym przelewem środki na koncie będziesz miał do 3 dni, ale przeważnie trwa to jeden dzień. RE: Doładowanie PayPal a ING. - sacrumek - 18-04-2015 13:28 Z poziomu paypal można przeciez robić natychmastowe doładowania z kont bankowych wszystko przez bluemedia sie odbywa. |