Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Dużo czasu, potrzebuję przeciętnych zarobków - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Dużo czasu, potrzebuję przeciętnych zarobków (/Temat-Duzo-czasu-potrzebuje-przecietnych-zarobkow-111721)

Dużo czasu, potrzebuję przeciętnych zarobków - mikollek - 04-04-2015 12:17

Cześć,

mam 15 lat i zmagam się z bardzo trudną sytuacją w domu od kilku lat. Nie będę wnikał w szczegóły.
Mam dobry komputer, dużo czasu, szybko się uczę i potrzebuję jakiegoś konkretnego, dobrego sposobu na zarobienie chociażby na początku nawet paru stówek miesięcznie...
Nie chcę robić tego zarabiając na idiotach czy wykorzystując innych ludzi(tak to moim zdaniem wygląda na przykład przy subach, smsach itp.)

Jeżeli jesteś w stanie mi pomóc, pokazać jakiś dobry sposób czy nawet go krok po kroku wyjaśnić(aczkolwiek jeżeli jest to na przykład ładnie opisane gdzieś po angielsku - znam go dobrze więc wystarczy link) proszę o kontakt na priv na forum, będę bardzo, bardzo wdzięczny...

Jeżeli to konieczne, jestem w stanie zainwestować w to 100-200zł(całe moje oszczędności..)

Pozdrawiam i liczę na wyrozumiałość...

RE: Dużo czasu, potrzebuję przeciętnych zarobków - evenixx - 04-04-2015 12:19

Poczytaj forum a cos dla siebie znajdziesz Smile

RE: Dużo czasu, potrzebuję przeciętnych zarobków - Admin - 04-04-2015 12:54

http://zarabiam.pl/jestem-nowy-i-chce-zarabiac-przez-internet/

Dużo czasu, potrzebuję przeciętnych zarobków - Admin - 04-04-2015 12:54

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.