Poszukuje tej nuty/teledysku - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Poszukuje tej nuty/teledysku (/Temat-Poszukuje-tej-nuty-teledysku-111689) |
Poszukuje tej nuty/teledysku - mikolaj90 - 03-04-2015 19:52 Siema Przypomniały mi się dawne czasy, było to z 5-6 lat temu i kuzyn nagrał mi na płytę muzykę ale nie mogę jej znaleźć nigdzie a chodzi mi o takie coś: - był to teledysk dj'a hazel'a chyba o ile dobrze pamiętam, jechali oni autobusem przez Londyn chyba czy jakoś tak Był to po prostu zajebisty kawałek i chciałbym go sobie odsłuchać no i tyle pamiętam z tego, może ktoś wie o co mi chodzi to niech podeśle linka do tej muzy. Pozdro RE: Poszukuje tej nuty/teledysku - Kurus92 - 03-04-2015 20:26 Może to to,nie Dj Hazel,ale Da hool,lecz podobne rytmy,też jadą autobusem przez miasto RE: Poszukuje tej nuty/teledysku - mikolaj90 - 03-04-2015 20:48 To jeszcze nie to :/ Tego co szukam to jechali oni autobusem przez jakąś miejscowość i był to dzień, duża vixa na autobusie była i poza nim Tyle pamiętam. |