Mobrog - płatne ankiety z błyskawicznym wynagrodzeniem - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34) +--- Wątek: Mobrog - płatne ankiety z błyskawicznym wynagrodzeniem (/Temat-Mobrog-platne-ankiety-z-blyskawicznym-wynagrodzeniem-111645) |
Mobrog - płatne ankiety z błyskawicznym wynagrodzeniem - dorabiajonline - 03-04-2015 11:38 Ankiety można wypełniać zarówno przez komputer, jak i UWAGA telefon komórkowy (smartfon). Trzeba miećco najmniej 15 lat, posiadać adres e-mail, mieszkać w Polsce i mówić po polsku by się do tego panelu ankietowego zapisać. Wynagrodzenie od 2 do 12 zł za ankietę. Ankiety są płatne w złotówkach. Kwota minimalna do wypłaty to zaledwie 20 zł. Pieniądze wypłacane są błyskawicznie na PayPal. Można też zdoby(wa)ć aż 4 zł za zapisanego znajomego (jeśli wypełni 3 ankiety). Pomagam w zapisaniu się na tej stronie i rozwiązywaniu na niej problemów - jeśli zapiszesz się z polecenia. By to zrobić wyślij mi tu prywatną wiadomość podając: 1) Mobrog, 2) Swój adres e-mail, 3) Swoje imię i nazwisko lub złożoną z dwóch wyrazów ksywkę. Czysty link - nie pomagam w zapisie ani w problemach na stronie. RE: Mobrog - płatne ankiety z błyskawicznym wynagrodzeniem - Haxite - 03-04-2015 12:09 Czytałem opinie na temat mobrog i niestety kręcą by nie wypłacać. Dlatego pokaż mi chociaż jeden dowód wypłaty ;-) RE: Mobrog - płatne ankiety z błyskawicznym wynagrodzeniem - dorabiajonline - 03-04-2015 12:28 Mi wypłacili nic nie kręcąc superszybko na PayPal (wypłata byłskawiczna) Oto link do postu na moim blogu, gdzie zamieściłam print screen wypłaty od nich: http://dorabiajprzezinternet.blogspot.com/2015/03/8-sposob-na-dorobienie.html. RE: Mobrog - płatne ankiety z błyskawicznym wynagrodzeniem - rasiak221 - 03-04-2015 15:11 zarejestrowany, nie ma żadnych dostępnych ankiet RE: Mobrog - płatne ankiety z błyskawicznym wynagrodzeniem - dorabiajonline - 03-04-2015 15:22 rasiak221 - dla Twojego profilu nie ma, ale dla innych może być/ mogą być. RE: Mobrog - płatne ankiety z błyskawicznym wynagrodzeniem - Haxite - 03-04-2015 15:24 Hmm, ciekawe ponieważ szukając w google pod hasłem "mobrog opinie" wyświetliło mi kilka negatywnych opinii z przed kilku lat do listopada 2014r. Długo zbierałeś te 20 zł? Średnio ile ankiet na dzień wychodzi? RE: Mobrog - płatne ankiety z błyskawicznym wynagrodzeniem - dorabiajonline - 03-04-2015 15:35 "zbierałaś" - jestem kobietą Mi 1-2 miesięcznie przychodzą takie do których się dostaje, częściej te do których się nie kwalifikuję... Ankiety miałam w kwocie od 2 zł do nawet 8 zł za sztukę na rękę RE: Mobrog - płatne ankiety z błyskawicznym wynagrodzeniem - Haxite - 03-04-2015 15:50 Przepraszam w takim razie za pomyłkę oraz dziękuję za poświęcony czas. Miesiąc zbierać 20 zł to nie dla mnie jednak ale nie wykluczam iż w przyszłości dla rozrywki może spróbuję ;-) Pozdrawiam RE: Mobrog - płatne ankiety z błyskawicznym wynagrodzeniem - dorabiajonline - 03-04-2015 15:59 Nie szkodzi, przyzwyczaiłam się już do tego (na co dzień pracuję w pokoju z 5 chłopakami np. szef wchodzi i mówi do nas "chłopaki" albo klienci do mnie piszą jak do mężczyzny ). Proszę bardzo. Pozdrawiam również i życzę wesołych świąt! RE: Mobrog - płatne ankiety z błyskawicznym wynagrodzeniem - huaweiy300 - 05-04-2015 11:54 Rzadko ankiety, mam tam konto chyba miesiąc, wypełniłem 4-5 i nie zaliczyło żadnej, a powinno być ponad 10zł. |