ForumGold - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: ForumGold (/Temat-ForumGold-111565) |
ForumGold - Goldes - 02-04-2015 14:33 Witajcie. Nie wiem czy piszę w odpowiednim dziale więc w razie coś przepraszam i proszę o przeniesienie tematu. Sprawa dotyczy tego że zamówiłem fg przez smsa o 14.35 i z tego co czytałem dostaje się je od razu potwierdzenie o zamówieniu dostałem od razu po tym jak wysłałem smsa i do tej pory moje konto nie zostało zasilone. Teraz nie wiem co zrobić czekać spokojnie aż wpłynie napisać do admina czy co ? RE: ForumGold - evenixx - 02-04-2015 14:34 Napisz do admina RE: ForumGold - Admin - 02-04-2015 14:43 Czekać spokojnie, FG są doładowane paypalem są przyznawane od razu, a smsem z niewielkim opóźnieniem zdalnie. ForumGold - Admin - 02-04-2015 14:43 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |