![]() |
Dziennik PPA (Astrocash.org) - 10$ dziennie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dziennik PPA (Astrocash.org) - 10$ dziennie (/Temat-Dziennik-PPA-Astrocash-org-10-dziennie-111553) |
Dziennik PPA (Astrocash.org) - 10$ dziennie - smagalaz - 02-04-2015 12:02 Postanowiłem ponownie spróbować swoich sił w PPA. Serwisem, na którym będę zarabiał, będzie Astrocash.org. W sumie zarobiłem tam ponad 1000 złotych, pracując nad niszami góra 24 godziny (przez cały czas jak tam jestem), więc warto do tego wrócić. ![]() Nisze - black hat. Źródło trafficu - Youtube. Ilość czy jakość? Ilość. Na razie mam 8 filmików - do wtorku postaram się, aby mieć co najmniej 100 filmów online. Mając sporo kont Youtube zweryfikowanych podwójnie (na każdym mogę założyć kilka kanałów), to raczej nie będzie trudne ![]() LP czy bezpośrednie linki? Na razie nie chce mi się robić LP, ale z czasem zacznę sprawdzać opłacalność nisz i pewnie zacznę je robić. Co zrobiłem: - założyłem kilka kont Google - na każdym koncie są już filmiki promujące linki PPA - niebawem filmiki zostaną dopalone poprzez jakiegoś 301+ boostera - zrobione Dzisiejsze zarobki: 0,00$ Zarobki od 2 kwietnia do dziś: 0,00$ Cel: 270$ do końca kwietnia (czyli 10$ dziennie - na razie kilka dni z rzędu będzie 0$, dlatego liczę, że nadgonię w następnych dniach) RE: Dziennik PPA (Astrocash.org) - 10$ dziennie - misterzelek - 02-04-2015 18:26 Powodzenia ![]() Dziennik PPA (Astrocash.org) - 10$ dziennie - Hybrid1990 - 13-10-2018 12:44 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |