![]() |
Ile postó można napisać jednego dnia? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Ile postó można napisać jednego dnia? (/Temat-Ile-posto-mozna-napisac-jednego-dnia-111552) |
Ile postó można napisać jednego dnia? - paulaes - 02-04-2015 11:57 Witam, jestem tu nowa, dlatego się nie orientuję. Chciałabym coś sprzedać, ale magiczna bariera 50 postów mi to uniemożliwia stąd moje pytanie - jaki jest codzienny limit postów/odpowiedzi w wątkach? Moja znajoma powiedziała mi, że kiedyś pisała normalne odpowiedzi w wątkach i została zbanowana. Ktoś się wypowie jak to jest? RE: Ile postó można napisać jednego dnia? - MilanFan - 02-04-2015 13:41 Za normalne, regulaminowe odpowiedzi bana dostać nie można. ![]() RE: Ile postó można napisać jednego dnia? - paulaes - 02-04-2015 14:36 Ok dziękuję Ci za odpowiedź ![]() RE: Ile postó można napisać jednego dnia? - MilanFan - 02-04-2015 15:07 Pisz na temat, nie odkopuj starych tematów, a nikt Ci nic nie powinien zrobić. ![]() RE: Ile postó można napisać jednego dnia? - szykiryki - 02-04-2015 21:00 @[paulaes]Napisanie 50 postów w ciągu dnia to nie grzech, a jedynie powód do podejrzeń, że zostały one stworzone tylko i wylacznie po to, zeby umiescic temat w dziale sprzedam ![]() ![]() Podpowiem: jak zbudujesz zaufanie userów, wymienisz się doswiadczeniami, zdobędziesz 'naturalne' reputy itp. latwiej będzie Ci cokolwiek sprzedać. Świeżakom zarejestrowanym dzien przed tym, jak wstawili temat do działu sprzedam/nisze się nie ufa i ich finansowy dochód nie jest zbyt wysoki... RE: Ile postó można napisać jednego dnia? - paulaes - 02-04-2015 21:05 Zdaję sobie z tego sprawę, poczekam parę dni może uda mi się gdzieś po komentować ![]() ![]() |