Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Ile postó można napisać jednego dnia? - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10)
+--- Wątek: Ile postó można napisać jednego dnia? (/Temat-Ile-posto-mozna-napisac-jednego-dnia-111552)

Ile postó można napisać jednego dnia? - paulaes - 02-04-2015 11:57

Witam,

jestem tu nowa, dlatego się nie orientuję. Chciałabym coś sprzedać, ale magiczna bariera 50 postów mi to uniemożliwia stąd moje pytanie - jaki jest codzienny limit postów/odpowiedzi w wątkach?

Moja znajoma powiedziała mi, że kiedyś pisała normalne odpowiedzi w wątkach i została zbanowana. Ktoś się wypowie jak to jest?

RE: Ile postó można napisać jednego dnia? - MilanFan - 02-04-2015 13:41

Za normalne, regulaminowe odpowiedzi bana dostać nie można. Smile

RE: Ile postó można napisać jednego dnia? - paulaes - 02-04-2015 14:36

Ok dziękuję Ci za odpowiedź Smile mam nadzieję w takim razie, że moje sensowne odpowiedzi mimo, że jestem nowa nie zostaną uznane za jakiś spam.

RE: Ile postó można napisać jednego dnia? - MilanFan - 02-04-2015 15:07

Pisz na temat, nie odkopuj starych tematów, a nikt Ci nic nie powinien zrobić. Jerk2

RE: Ile postó można napisać jednego dnia? - szykiryki - 02-04-2015 21:00

@[paulaes]Napisanie 50 postów w ciągu dnia to nie grzech, a jedynie powód do podejrzeń, że zostały one stworzone tylko i wylacznie po to, zeby umiescic temat w dziale sprzedam Smile. Zwłaszcza, jesli posty zostały nabite w dziale refów czy też w innych temat, skupiających się na napisaniu: "pisz pw" Smile
Podpowiem: jak zbudujesz zaufanie userów, wymienisz się doswiadczeniami, zdobędziesz 'naturalne' reputy itp. latwiej będzie Ci cokolwiek sprzedać.
Świeżakom zarejestrowanym dzien przed tym, jak wstawili temat do działu sprzedam/nisze się nie ufa i ich finansowy dochód nie jest zbyt wysoki...

RE: Ile postó można napisać jednego dnia? - paulaes - 02-04-2015 21:05

Zdaję sobie z tego sprawę, poczekam parę dni może uda mi się gdzieś po komentować Smile ale szczerze słabo znam się na zarabianiu przez internet, dlatego też nie chciałabym się wypowiadać na tematy na które się nie znam, a innych takich ''na moją głowę'' mało jest Big Grin