Co i jak? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Co i jak? (/Temat-Co-i-jak-111525) |
Co i jak? - nogizaka17 - 01-04-2015 21:02 Hej mam taki problem że ludzie na czatach nie dają się na to nabrać więc mógłbym prosić o jakiś sposób promowania ? chodzi mi tu o "doładowanie telefonu" Jeśli jest taki temat to przepraszam ale nie zauważyłem pozdrawiam RE: Co i jak? - feellove - 02-04-2015 08:46 na fejsie masz pelno sposobow promowania, co chwile doladowania sie pojawiaja. W temacie leadmore jest tez wiele screenow RE: Co i jak? - nogizaka17 - 02-04-2015 18:13 (02-04-2015 08:46)feellove napisał(a): na fejsie masz pelno sposobow promowania, co chwile doladowania sie pojawiaja. W temacie leadmore jest tez wiele screenow No dobra a co najbardziej jest opłacalne z tych wszystkich programów? obecnie korzystam z doładowania tel coś bardziej przekonującego RE: Co i jak? - Demizit - 02-04-2015 18:35 Jeśli promujesz doładowania z Leadmore, to masz w LM w zakładce 'dodatki' poradnik dla początkujących, masz tam podane sposoby promowania, te najprostsze ;-) RE: Co i jak? - szykiryki - 02-04-2015 20:07 Najbardziej oplacalne jest pobieranie. Ale pod ten program musisz wymyślić "coś", co ludzie będą chcieli pobierać Co i jak? - Majka - 01-03-2016 18:38 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |