Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Co kupić - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Co kupić (/Temat-Co-kupic-1115)

Co kupić - Gumowy - 24-01-2010 21:31

Witam, napisze najściślej jak się da Smile

Otóż jakiś czas temu przegladając forum zauważyłem tego posta:
krzych91 napisał(a):Ja od czasu Cokupic.pl wierze w takie rzeczy, m.in. dzięki tej stronie zarejestrowałem się właśnie na Lockerz

Postanowiłem sprawdzić i okazało się, że to świetny serwis. Wystarczy napisać opinie o danym produkcie (jest ich naprawde dużo od telewizorów i komputerów na podpaskach skończywszy Big Grin ). Za każdą opinie dostajemy 15PKT lub 20PKT w przpadku dodania opini w tzw. Happy Hour. Można także zbierać punkty zapraszając znajomych (30PKT za każdego).

Przeliczając PKT na na ceny nagród łatwo obliczyć, że jedna opinia to 25gr lub 33gr a każdy znajomy to 50gr.

Ja do tej pory napisałem 50 opinii i pisze dalej, zaczęcam każdego. Wystarczy mieć konto na allegro.

Link http://www.cokupic.pl

Reflinka nie podaje bo by mnie Admin zabił (czyt. zbanował) Cool

Ps: ten post napisałem tylko po to, żeby was powiadomić o tym serwisie. W treści nie jest zawarty ref link.

RE: Co kupić - skibixd - 25-01-2010 19:04

Ja właśnie zacząłem korzystać z serwisu wczoraj a zaciekawł mnie właśnie ten post, który zacytowałeś. Ale powoli kończą mi się pomysły co opisywać...

Co kupić - Killer - 11-03-2011 00:57

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktulany.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.