![]() |
Dziennik pracy - SUB SMS - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik pracy - SUB SMS (/Temat-Dziennik-pracy-SUB-SMS-111485) |
Dziennik pracy - SUB SMS - never1908 - 01-04-2015 14:03 Dziennik pracy SUB SMS - never1908 Informacje o mnie.. Nazywam się Paweł, mam 15 lat i dopiero zaczynam z zarabianiem w internecie.Próbowałem już PPI/PPA i skracania ale to mi nie podpadło do gustu.Obecnie zająłem się subami SMS i tutaj planuję zostać na jakiś czas. Gdzie zarabiam? Aktualnie zacząłem zarabiać na leadmore. Jaki jest mój cel? W tej chwili mój cel na kwiecień to 100zł, później może go powiększę ![]() Cel powiększony do 300zł, teraz już moim zdaniem celuję wysoko ![]() Co ile będą posty? Posty będę wstawiał codziennie pod wieczór lub co tydzień jako podsumowanie całego tygodnia pracy, zobaczę jak mi będzie wygodniej. PS.Dziennik został stworzony na podstawie dziennika użytkownika @Sznurek11 (http://zarabiam.com/Temat-Dziennik-pracy-SUBY-SMS-Sznurek-111427) Dzień 1 - 1 Kwietnia Dzisiaj wpadły 4 leady, jak na 1 dzień zarabiania jestem z tego bardzo dumny. RE: Dziennik pracy - SUB SMS - never1908 - 02-04-2015 20:14 Dzień 2 - 2 Kwietnia Dzisiaj niestety wynik słabszy niż wczoraj - tylko 2 leady ![]() Co dzisiaj zrobiłem? ustaliłem cel dzienny - 4 leady próbowałem innej niszy, jak widać nie zadziałało ![]() skontaktowałem się z panem Arkiem z LM w celu zapytania co do wypłaty dla osoby niepełnoletniej Cel Dzienny 2/4 ![]() Jak ktoś chce pomóc początkującemu jako prezent na święta, to zapraszam pw
![]() RE: Dziennik pracy - SUB SMS - Menthol - 02-04-2015 20:19 Życzę powodzenia, i zarabiania u nich jak najdłużej ![]() RE: Dziennik pracy - SUB SMS - never1908 - 03-04-2015 20:31 Dzień 3 - 3 Kwietnia Dzisiaj wynik masakra - 0 leadów ![]() Co dzisiaj zrobiłem? próbowałem tej niszy co przed wczoraj ale jak widać, coś nie pykło dostałem blokadę na konto fb kupiłem konta na fb Cel Dzienny 0/4 ![]() Jak ktoś chce pomóc początkującemu jako prezent na święta, to zapraszam pw ![]() @Edit - Wpadl 1 lead na Dobranoc
![]() RE: Dziennik pracy - SUB SMS - Dan!el - 03-04-2015 21:29 Życzę powodzenia. Oby trzymać przynajmniej tego jednego lead na dzień. ![]() RE: Dziennik pracy - SUB SMS - never1908 - 04-04-2015 18:30 Dzień 4 - 4 Kwietnia Dzisiejszy wynik to aż całe 0 leadów Co dzisiaj zrobiłem? kupiłem botka, także jutro wyniki powinny być normalne szczerze to nie zrobiłem nic, jutro powinny się zacząć ładne sumki bo mam ciekawy pomysł Cel Dzienny 0/4 ![]() Dalej szukam kogoś kto chce pomóc początkującemu jako prezent na święta ![]() Na koncie leadmore mam już 60zł więc szykuję się do wypłaty po świętach, jak ktoś chciałby mi napisać dokładnie jak wygląda wypłacanie to nie pogardziłbym
![]() RE: Dziennik pracy - SUB SMS - RemoverPL - 04-04-2015 18:35 (04-04-2015 18:30)never1908 napisał(a): http://leadmore.pl/dodatki/poradnikleadmore Generujesz rachunek, wysyłasz w załączniku na [email protected] i czekasz 7 dni na wypłatę. Nie zapomnij uzupełnić danych w profilu. Powodzenia w zarabianiu ![]() RE: Dziennik pracy - SUB SMS - never1908 - 04-04-2015 18:43 (04-04-2015 18:35)RemoverPL napisał(a):(04-04-2015 18:30)never1908 napisał(a): Ok, dzieki wielkie. Myslalem ze jest z tym wiecej roboty ;d RE: Dziennik pracy - SUB SMS - never1908 - 08-04-2015 19:57 Dzień 5 - 8 Kwietnia Ostatnio miałem przerwę w prowadzeniu dziennika jak i zarabianiu ponieważ nie miałem za bardzo czasu + pobanowali mi konta Dzisiaj nie było źle, wpadły 2 leady Co dzisiaj zrobiłem? to co zwykle czyli spam przygotowuje własny skracacz linków ponieważ denerwuje mnie jak nie mogę znaleźć takiego który nie jest zbanowany na fb ![]() Cel Dzienny 2/4 ![]() @edit Wpadl 3 lead przed chwila ;d Dalej szukam kogoś kto chce pomóc początkującemu i szukam kogoś kto mi wytłumaczy o co chodzi z viralką
RE: Dziennik pracy - SUB SMS - never1908 - 09-04-2015 20:50 Dzień 6 - 9 Kwietnia Dzisiaj również nie było źle, wpadły 2 leady Co dzisiaj zrobiłem? to co zwykle czyli spam dogadalem sie z tata i zalatwil mi domeny pod skracacz Cel Dzienny 2/4 ![]() Dalej szukam kogoś kto chce pomóc początkującemu i szukam kogoś kto mi wytłumaczy o co chodzi z viralką
|