Jak zapobiegać banom nowych kont na spamie?? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451) +--- Dział: Facebook (/Forum-Facebook-452) +--- Wątek: Jak zapobiegać banom nowych kont na spamie?? (/Temat-Jak-zapobiegac-banom-nowych-kont-na-spamie-111456) |
Jak zapobiegać banom nowych kont na spamie?? - Exodisss - 01-04-2015 04:48 Witajcie, ostatnio poszukuje sposobu jak zrobić by konta spamujące nie padały po jednym dniu. Przedwczoraj dodałem do konta 90 grup po czym zacząłem nimi spamować. Wrzuciłem tylko 1 posta na grupę. Następnego dnia przed godziną 14 był już ban. Co robię źle??? Chciałbym utrzymywać konta jak najdłużej, ale nie rezygnując choćby z małego spamu. Może po prostu robić konta z nie więcej jak 50 grupami, nie wiem :/ Jak ktoś coś wie na ten temat będę bardzo wdzięczny Oczywiście za każdą pomocną odpowiedź repucik RE: Jak zapobiegać banom nowych kont na spamie?? - pokezaju - 01-04-2015 07:25 Ostatnio Facebook wziął się za to jak i uzytkownicy na grubo. Nie pamiętam gdzie już, ale po prostu wyszła gruba afera o jakieś zdjęcia i napastowaniu przez gościa dziewczyny w świecie realnym, bo jakimś cudem ja odnalazł przez zdjęcie z fake konta i stało się nie ciekawie RE: Jak zapobiegać banom nowych kont na spamie?? - rj7rad - 01-04-2015 07:38 (01-04-2015 07:25)pokezaju napisał(a): Ostatnio Facebook wziął się za to jak i uzytkownicy na grubo. Nie pamiętam gdzie już, ale po prostu wyszła gruba afera o jakieś zdjęcia i napastowaniu przez gościa dziewczyny w świecie realnym, bo jakimś cudem ja odnalazł przez zdjęcie z fake konta i stało się nie ciekawie Nie wiem czy to przez kaca, ale nic nie rozumiem jak to czytam RE: Jak zapobiegać banom nowych kont na spamie?? - pokezaju - 01-04-2015 07:43 Moja wina. Mam dziwny sposób wyrażania się. Chodziło mi, że jakieś kilkanaście dni temu była afera o to ze po zdjęciach z fake acc jakiś koleś znalazł prawdziwa dziewczynę ze zdjęcia i porobiło się nie za fajnie. Od tamtego czasu admini fb, sami użytkownicy itd zaczęli ostro zgłaszać fałszywe konta i dlatego padają tak szybko RE: Jak zapobiegać banom nowych kont na spamie?? - BossSH - 01-04-2015 13:46 Jak to wygląda gdy np spamujemy z konta i po połowie grup wyskoczy ban, weryfikacja itp to czy linki w tamtych grupach automatycznie się kasują razem z postami czy dalej widnieją? A jak ktoś udostępni nasz post z linkiem na swoją tablice to też link wygasa czy nadal jest dostępny? RE: Jak zapobiegać banom nowych kont na spamie?? - rj7rad - 01-04-2015 13:53 Oczywiście, że linki znikają RE: Jak zapobiegać banom nowych kont na spamie?? - marcel_kk - 01-04-2015 15:20 Twoje konto fake znika i wszystkie spamy jakie wstawiłeś łącznie z komentarzami. |